lunka1
|
Punce, mene je ful strah... Sem pravkar s pregleda in imam jutri napovedano sprožitev poroda. Saj sem vesela in vse, ker bom končno dobila mojo pupo, ampak sem čisto na koncu z živci, ker vsakič slišim nekaj drugega, kot da ti dohtarji sploh nimajo pojma, kaj se grejo... Prejšnji ponedeljek mi je en rekel, da imam ful plodovnice in da me bodo mogli pri porodu ful merkat, da ne bo popkovina izpadla... V sredo mi je G, ki je med najbolj priznanimi sploh v Sloveniji, napovedal, da imam veliko možnost carskega reza in me dal na preizkave krvi in EKG. Valda me je ful šokiralo... carski rez... V petek spet isto. Mi je rekla G, ki je delala v petek, da imam ful več šans, da mi naredijo CR, ker ima mala glavice premera 10cm in 4,4kg.. Danes pa mi reče četrta G, da mi carskega reza ne bodo delali razen če ne bo nujno... Da so imeli zjutraj sestanek in so debatirali tudi o meni... Me je skoraj kap zadela in sem se skoraj zjokala notri. Jaz že vsa psihično pripravljena na CR, pol pa takole. Popadki so že kar močni (danes do 130), ampak sem odprta isto kot prejšnji teden - en prst... Me je hotela že danes notri obdržat, pa sem prosila, če grem lahko še domov, da se malo pomirim. Zdaj razmišljam, da bi bilo bolje, da bi notri ostala, ker jokam že odkar sem šla iz bolnice... Res mi ni jasno, kako se ne morejo zedinit. Že celo nosečnost poslušam, da nosim veliko dete, potem da sem potencialna za CR, zdaj pa tkole.... Sploh ne vem, kaj naj si mislim... Strah me je ful, da ne bo kaj narobe... Namesto, da bi se veselila, sem vsa nervozna in prestrašena... Sem mogla dat tole iz sebe, zdaj grem pa malo na sprehod in potem na kosilo v kitajsko. Se bom nažrla čilija, upam, da bo vsaj to pospešilo vse skup, če že luna ni...
|