malicki -> RE: Marčevke 2010 - 4. del (9.3.2010 12:52:32)
|
Tudi jaz sem imela danes še zadnji obisk pri svojem G. Imela sem CTG, in klasika merjenje pritiska, tehtanje in lulanje. Se mi je pa danes prvič zgodilo, da nisem mogla lulat. Sem spila pol litra vode, in po CTG poskusila še 1x in sem komaj nekaj nalulala za tisti vzorček [sm=smiley36.gif] Tudi tokrat nisem imela vaginalnega pregleda, tako da ne vem nič, če sem že slučajno kaj odprta in zmehčana ali karkoli že pač pogledajo. Samo za CTG je rekel da je izvrsten - karkoli že to pomeni. [sm=duda.gif] je bil lepo živahen, tista druga črta pa merjenje popadkov pa je sicer bolj razgibana (včeraj je bila zelo mirna), ampak je najvišja krivulja samo ena do 60. Ne vem če to kaj pomeni. Popadki baje niso. Čestitke novopečenim mamicam in [sm=duda.gif], pa držim pesti za Valen, Vekybel in vsem ostalim - si nisem zapomnila vseh imen. Jessy - zakaj pa je Tobija podplut? A so ti tako zelo na trebuh pritiskali? Pa malo pozno ampak - čestitke tudi ob dnevu žena. Jaz sem dobila od lubija nekaj sladkega, tamala pa mi je narisala risbico in naredila čestitko ter mi rekla, da me ne bo jezila. Ah ta moj srček, mi je kar hudo, da bom 1 teden brez nje. Ampak vem, da bo z atijem prav uživala. Včeraj sem si pa na novo pripravila torbo za porodnišnico, pa verjetno jo bom še vsaj 10x [sm=smiley36.gif]. Pa še 1x sem pregledala stvari za [sm=duda.gif] - to pa štima [sm=jezicek.gif]. Aja jaz sem G tudi vprašala za kontracepcijo, da se malo vnaprej informiram, mi2 sva namreč zelo zelo plodna [sm=smiley36.gif]. Mirene ne bi imela, obstajajo pa kontracepcijske tabletke Cerazette, ki so brez estrogena in tako primerne za doječe mamice. Čeprav sem si rekla da KT ne bom jemala, ampak glede na izbiro ni kaj dosti možnosti. Tako da to bom imela za začetek, potem bomo pa videli. Mi smo namreč zaključili in smo komplet familija. Ursa_p super filmček in super da sta ujela trenutek. Meni tudi [sm=duda.gif] dela take akrobacije, skoraj jočem zraven. Danes ponoči je bilo spet hudo, sem šla spat in se ravno takrat začne pretegovat in me v rebra brcat, se pobožam po trebuščku in zatipam veliko izboklino - verjetno ritko. Do polnoči je norel in jaz seveda nisem mogla zaspati, premetavala sem se iz enega boka na drugega. Ob 4h pa spet ovo na novo. Zdaj pa grem malo glancat [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|