meeryana -> bodoče srečke neveste (8.7.2005 8:37:19)
|
Hm....pozdravljene po dolgem času :) Ne vem kak razmišljate ene,.... Jaz sem se poročila zato, ker želim bit s svojim možem celo življenje, ker ga ljubim bolj kot vse na svetu in ker sva oba čutila, da je to kotak v najini zvezi, ki je potreben za najino srce. Ne pa zato, da bova imela otroke, ki so seveda zelo zaželeni in bodo pika na i najini ljubezni), ampak tudi če jih ne bo, bom srečna z njim in bom z njim v slabem in dobrem in bova povezana na poseben način. Drage moje poroka je velik korak in ni samo lep dogodek za katerega se odločiš na osnovi nosečnosti, zatečenih nog in podobnih stvari. Pomembno je, da si na to pripravljen, kar pa ne pomeni, da moraš bit s človekom 10 let.....res moraš vedet in čutit to, kadarkoli. Vglavnem upam, da ste razumele kaj sem hotela povedat.....NOSEČNOST IN POROKA NIMATA VELIKE VEZE, vsaj naj nebi imela. Želim vam vsem bodočim nevestincam in vsem, ki smo že žene, veliko sreče in ljubezni, pa vedite, da se nam bodo otroci pridružili, ko bo čas za to :) LP M
|
|
|
|