Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:19:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Volga, ti si prišla gor 3 mesece po tem, ko je Jančika Vasja rodila. Se še točno spomnim. Jaz pa malo prej. kdaj je pa pol to blo?
|
|
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:20:46
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija A ti imaš prav vse to zapisano kje? ne lukra draga, jaz si zlooooooo velik stvari zapomnem tle je keč veš.
< Sporočilo je popravil puncica -- 5.3.2010 14:21:23 >
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:20:57
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Volga, ti si prišla gor 3 mesece po tem, ko je Jančika Vasja rodila. Se še točno spomnim. Jaz pa malo prej. O, HB za eno modro žensko s spominom. Jančika je pa Vasja rodila avgusta 2004. Se mi zdi. Vau, in moj spomin še ni za na odpad.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 5.3.2010 14:21:35 >
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:21:46
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Volga, ti si prišla gor 3 mesece po tem, ko je Jančika Vasja rodila. Se še točno spomnim. Jaz pa malo prej. O, HB za eno modro žensko s spominom. Jančika je pa Vasja rodila avgusta 2004. Se mi zdi. Vau, in moj spomin še ni za na odpad. in to avgusta 2004 jebi se kaj si zdej letnico popravla
< Sporočilo je popravil puncica -- 5.3.2010 14:22:14 >
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:21:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Volga, ti si prišla gor 3 mesece po tem, ko je Jančika Vasja rodila. Se še točno spomnim. Jaz pa malo prej. O, HB za eno modro žensko s spominom. Jančika je pa Vasja rodila avgusta 2004. Se mi zdi. Vau, in moj spomin še ni za na odpad. avgusta kerga leta?
|
|
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:22:30
|
|
|
|
ZARA
|
2004
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:22:31
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Volga, ti si prišla gor 3 mesece po tem, ko je Jančika Vasja rodila. Se še točno spomnim. Jaz pa malo prej. kdaj je pa pol to blo? Pojma nimam sploh niti kater letnik je Vasko. Mislim, da bo letos šel v šolo, torej je ... če bo star 6 let letos, letnik .... 2004
|
|
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:23:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Volga, ti si prišla gor 3 mesece po tem, ko je Jančika Vasja rodila. Se še točno spomnim. Jaz pa malo prej. kdaj je pa pol to blo? Pojma nimam sploh niti kater letnik je Vasko. Mislim, da bo letos šel v šolo, torej je ... če bo star 6 let letos, letnik .... 2004 aja no, pol pa 04. samo to verjetno, da sem se registrirala takrat, brez registracije sem pa itak že prej. Al pa tud ne, še prej smo po MON u sral.
< Sporočilo je popravil Volga -- 5.3.2010 14:25:04 >
|
|
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:23:47
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica in to avgusta 2004 jebi se kaj si zdej letnico popravla Nisem popravila letnice, ampak sem pozabila napisat.
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:25:34
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: puncica in to avgusta 2004 jebi se kaj si zdej letnico popravla Nisem popravila letnice, ampak sem pozabila napisat. ja in si vse zjebala
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 14:28:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:32:42
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija A ti imaš prav vse to zapisano kje? ne lukra draga, jaz si zlooooooo velik stvari zapomnem tle je keč veš. in prav je tako. Res prav. Upam, da vseeeeeeeeeee. Od vseh želja do... no, sej veš a mi ti zdej mal v rito lezeš, al mam sam jst tak bedn občutek
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:35:04
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Volga, ti si prišla gor 3 mesece po tem, ko je Jančika Vasja rodila. Se še točno spomnim. Jaz pa malo prej. Kdja pa je jančika rodila?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 14:36:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:36:56
|
|
|
|
baguSka
|
puncka, a te v riti zuli??
|
|
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:37:38
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Volga, ti si prišla gor 3 mesece po tem, ko je Jančika Vasja rodila. Se še točno spomnim. Jaz pa malo prej. Kdja pa je jančika rodila? so ze prsle do leta 2004, odkar sva tud midve tuki...
|
|
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:37:47
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Kdja pa je jančika rodila? OMB, vsaj petkrat smo že napisale. AVGUSTA dvatisoćjebenočetvrte godine!
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:38:28
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Gina Kdja pa je jančika rodila? OMB, vsaj petkrat smo že napisale. AVGUSTA dvatisoćjebenočetvrte godine! haha zarjusa, ona se tok deeelc no....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 14:38:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:39:03
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Gina Kdja pa je jančika rodila? OMB, vsaj petkrat smo že napisale. AVGUSTA dvatisoćjebenočetvrte godine! sori no,kofetkala sem vmes, pa nisem refreshala. MOrs priznat, da sem bila hitro nazaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 14:39:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:39:37
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Volga, ti si prišla gor 3 mesece po tem, ko je Jančika Vasja rodila. Se še točno spomnim. Jaz pa malo prej. kdaj je pa pol to blo? Pojma nimam sploh niti kater letnik je Vasko. Mislim, da bo letos šel v šolo, torej je ... če bo star 6 let letos, letnik .... 2004 No pol sem se prav spomnila . Vem, da je imela takrat pri avaterju neko gričevnato dolenjsko deželico , pa takrat j še pogosto o pivu razmišljala.. ja, pol mal kasneje pa sem ji jst najdla naso Volgo! Prej je pa itak bla Al bina.
|
|
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:41:12
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja, pol mal kasneje pa sem ji jst najdla naso Volgo! Prej je pa itak bla Al bina. Pa ti si ji un ta fajn avatar naštimala, kaj bil dober. A se spomneš tiste ženskice?
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:41:34
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja, pol mal kasneje pa sem ji jst najdla naso Volgo! Prej je pa itak bla Al bina. oboje ji paše
|
|
|
|
RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? 5.3.2010 14:41:43
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka najdla naso Volgo! Prej je pa itak bla Al bina. no, uno debelo nasminkano gospo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?