Hope2 -> RE: sab simplex ali bio gaia?? (9.3.2010 11:09:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki Zanima me, ali lahko istočasno uporabljamo Bio gaio (npr. 3 kapljice na dan), Sab simplex pred vsakim obrokom in vetrovne po kapljicah samo za potolažitev? Tako smo mi počeli. Edino rabili smo antiflat, namesto sab simplexa. Čeprav je sestavina ista, je našemu antiflat bolj pomagal, kot sab simplex. In ja otroci po teh kapljicah bolj prdijo, to je namen, da gredo vetrovi lažje skoz, da s ene zadržujejo not in napenjajo, ter povzročajo bolečine. Zato sem tudi včasih samo pomasirala ritno odprtino in okolico, ap so prdci kar šibali ven, pomaga tudi če je nagi in se sam zbrca, ti ap mu masiraš trebušček v smeri urinega kazalca. Ali pa termometer, baby palčko namočeno v haldilno kremo vtakneš v ritko in malo pomasiraš. Tako prdci in kakci odfrčijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Aja, antiflat ni dobil pred vsakim obrokom, temveč le ko so s ekrči začeli, največkrat popoldan in ponoči, da je bolj mirno spal. Dopoldan mu skoraj nikoli nismo dali
|
|
|
|