nina166 -> RE: sem mama duda, prosim, na pomoč!! (5.3.2010 10:24:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Vse lepo in prav. Stara je 6 polnih mesecev, umiri in uspava se z joško. Čez dan spi 3x po cca 1/2 do max.1 ure. Problem si pa delam ponoči, saj sem ji dobesedno duda. V najboljših nočeh se za dojenje/crkljanje zbuja na cca 2-2,5 ure, v najslabših nočeh pa na vsako uro - in to celo noč. Ker sem bila v takih nočeh že preutrujena sem jo vzela k sebi v posteljo, razgalila prsi in si je potem sama stregla...Ugotovila pa sem to, da se v resnici sploh ne doji v smislu lakote, ampak se res samo crklja in stiska k meni. Sploh ne pije, ampak samo parkrat pocuclja in drži mojo bradavico v ustih in z ličkom se tišči joške...Če se umaknem že išče kot mali slep kužek...spet dvakrat zacmoka in zaspi. Sem probala ji v pojstlico dat mojo spodnjo majico, da bi duhala moj vonj, pa ne - mora čutit mojo joško...Po eni strani me ne moti, ker tako vsaj lahko vsi spimo, po drugi strani pa se ponoči zbujam v strahu, da je ne poležim, pa še vse me boli od enainistega položaja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . Tudi skrbi me, kaj bo, ko bo treba v službo hodit...Kaj menite, da naj storim? Čisto enako je bilo pri nas. Samo da se je naša princeska zbujala tudi na 5min. Enostavno je spala pri nama, jaz sem spala brez majice in si je ponoči kar sama postregla. Ko je bla stara 11m, pa se je naenkrat samaodločla, da ne bo več zizala. In od takrat spi veliko bolje. Še vedno spi pri nama, ko se zbudi ji dam dudo in lepo takoj zaspi nazaj. Tako da ne vem kaj bi ti svetovala. Ker tudi jaz nisem pogruntala kaj naj naredim, da bo lepše spala. Če te ne moti preveč, jo pusti da spi pri tebi in da se carta. Saj bo nehala.
|
|
|
|