linči 312 -> RE: jumper-kaj menite???? (5.3.2010 22:30:00)
|
preverjeno pena po enem tednu je bistveno boljša kot puzle. ampak poudarjam. mi smo jih meli res veliko intemu primerno je bilo tudi delo z njimi. in res žal nisem imela časa vsak teden puzle zlagat pa jih prat pa sušit, pa nazaj polagat, pa še prej vse pod njimi ščistit in bilo je obupno. tako zelo, da sem jih zapakirala. morda, ko bo otrok večji in ne bo več svinjal po tleh s piškoti in kruhom in se bo na njih res le igral. pa še to. pri nas jih je kar naprej raztavljal in sploh ni sedel na njih. glavna zabava je bila demontaža puzel. men se je pa kar[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] no da ne bo sedaj zvenel, da pena pa ni svinjska, sam je veliko lažje dvignit celo peno, pa bod njo posesat, pa pomit, kot pa puzle, kjer je že ena puzla in milijon delčkov. pač moje mnenje. pa še to. pena je mehkejša, če otrok pade. pa vendarle se ne ugreza, če po njej hodi. puzle so po mnenju mnogih, ki se ukvarjajo z otroci, pretrde za padce. nekateri jih celo enačijo s parketom. no meni se ne zdijo tako trdi, ampak tale pena me pa res spominja mal na airex. stane pa malo manj kot 18 €.
|
|
|
|