rjavkst izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tiaz -> rjavkst izcedek (7.7.2005 10:39:12)

Z januarjem letos sem prenehala jemat KT,ker sem se odločila za nosečnost.Moj ciklus je sicer enkrat na 28 dni,drugič na 35 dni.Prvi dan zadnje :hudicek: je bil 20.6.2005 in od takrat 100% delam na :duda: (vsak dan).Danes zjutraj,ko sem šla na WC,pa sem opazila rjavkast izcedek in od včeraj me nekaj zbada v sp.delu trebuha.Zanima me kaj to pomeni,da ni možnosti,da sem zanosila,ali pomeni ravno obratno (oploditev).Res si želim zanosit!
Prosim za vaša mnenja oz. za izkušene odgovore!
Tiaz

Špelka -> rjavkst izcedek (7.7.2005 11:19:15)

Po mojem pomeni to ovulacijo. :bravo: :sloncek::sloncek::sloncek:

gaja* -> rjavkst izcedek (7.7.2005 11:27:41)

Super :bravo::bravo::bravo:, držim pesti, da bo pri tem ostalo :bravo::bravo::bravo:

tiaz -> rjavkst izcedek (7.7.2005 11:31:37)

Upam,da je to res ovulacija.Upam,da se bodo vajine besede pozlatile!:sloncek::sloncek::sloncek:

svizc -> rjavkst izcedek (7.7.2005 11:33:54)

:sloncek::sloncek:to je ovulacija pri meni je isto. držim pestke da bo ratalo pa čim več:sloncek:

girly -> rjavkst izcedek (8.7.2005 7:33:11)

se strinjam s svojimi predhodnicami. to je bila verjetno O.:bravo: Tko da upam, da boš konec meseca, začetek naslednjega že poročala, da si srečka :nosecka:

tiaz -> rjavkst izcedek (8.7.2005 8:49:02)

Kdaj bi bilo po vašem mnenju najboljše naredit test? Da bi videla kako in kaj oz. pri čem sem? Tako si zelo želim, da bi bil pozitiven, ampak nevem kdaj bi bilo to pametno preverit (da ne bi bilo prehitro ali prepozno).
Vem, da sedaj mislite, da sem neučakana in da je verjetno še prehitro za karkoli, ampak vseeno povejte svoje mnenje kdaj bi pa bil pravi čas za test. Please

Tiaz :zmeden2:

petka -> rjavkst izcedek (8.7.2005 9:00:48)

čez najmanj 12, v 12-16 dneh od ovulacije pride do menstruacije

tiaz -> rjavkst izcedek (18.7.2005 7:45:52)

Ojla punce!
Kot sem že prvič omenila,sem imela prvi dan zadnje M :hudicek: 20.6. in da sem imela 7.7.(se pravi 17 dan) rjav izcedek. Ker sem bila neučakana, sem v soboto 16.7. naredila test(baby check), bil je negativen:(( . Nevem, ali je bilo prezgodaj:zmeden2: ali pa je tako res. Namesto M :hudicek: imam spet bel gost izcedek. Nevem kaj to pomeni. Kaj pa če je kako vnetje :zmeden2:? Bolijo me jajčniki, slabo mi je, nič kaj apetita nimam, brez volje sem, utrujena sem ... Nevem ali naj grem še pred dopustom h ginegologu ali kaj naj!?
Pomagajte mi ! Svetujte mi! Prosim!

Hvala!

Tiaz

Stran: [1]