por (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


leo**tia -> por (4.3.2010 20:35:48)

kako naredite sveži por??in ali ga lahko zamrznem??danes sem kupila 2pora velika.1 jutri porabim kaj pa naj z drugim?ga lahko dam v zmrzovalnik??[sm=smiley1.gif]




Tejči -> RE: por (4.3.2010 20:49:00)

V hladilniku por kr dolgo ostane. Jaz imam enega že več kot teden dni v hladilniku, pa še zgleda kot "nov". Zamrzovala še ga nisem nikoli. 




TomTaylor -> RE: por (4.3.2010 21:04:09)

por kar en cajt zdrži v hladilniku, zamrzovala ga pa nikoli nisem, ker pomojem bi zgledal nekak tako, kot če bi dal zamrznit čebulo - pomojem ne bi bilo od tiste čebule nič, razen čebulne brozge. Bljak.




leo**tia -> RE: por (4.3.2010 21:06:37)

kaj naj znjim??[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]kako naj ga pripravim??imam en recept s krompirjem da taka omaka ven pride,,ampak rabim več idej??[sm=smiley1.gif]




blaža -> RE: por (4.3.2010 21:09:24)

Listnato testo razvaljaš, daš v pekač in nardiš rob ( da je testo ob robovih dvignjeno.)

Por malo prepražiš, ma res malo in ga daš na testo, nato še malo slanine na koščkih, pa preliješ z kislo smetano in 3 jajci. Na vrh potreseš sir in daš v pečico, da se lepo zapeče.

Še drugi dan je dobro, mmm




TomTaylor -> RE: por (4.3.2010 21:23:55)

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Listnato testo razvaljaš, daš v pekač in nardiš rob ( da je testo ob robovih dvignjeno.)

Por malo prepražiš, ma res malo in ga daš na testo, nato še malo slanine na koščkih, pa preliješ z kislo smetano in 3 jajci. Na vrh potreseš sir in daš v pečico, da se lepo zapeče.

Še drugi dan je dobro, mmm



mmmmmmm....njami




majch -> RE: por (4.3.2010 21:23:56)

juha, rižota, mi ga mamo pa radi tudi v solati s papriko, paradižnikom in čebulo.




barika -> RE: por (4.3.2010 21:30:13)

jaz ga večkrat dam v skrinjo (opranega in narezanega). za kakšno kremno juho je super, ali pa za v govejo juho.
Drugače pa por narežeš na male koščke in zmešaš s kislo smetano .. za prste obliznat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




poli* -> RE: por (4.3.2010 21:34:31)

IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz ga večkrat dam v skrinjo (opranega in narezanega). za kakšno kremno juho je super, ali pa za v govejo juho.



Točno to jaz delam... in ni nič brozgast.




barika -> RE: por (4.3.2010 21:57:53)


IZVIRNO SPOROČILO: poli*

IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz ga večkrat dam v skrinjo (opranega in narezanega). za kakšno kremno juho je super, ali pa za v govejo juho.



Točno to jaz delam... in ni nič brozgast.



[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] zdej sem si pa lušte naredla, še dobro da sem trenutno "por free" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




štrumfek -> RE: por (4.3.2010 22:05:40)

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz ga večkrat dam v skrinjo (opranega in narezanega). za kakšno kremno juho je super, ali pa za v govejo juho.



Točno to jaz delam... in ni nič brozgast.


enako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




Stran: [1]