Pediatrična klinika-KRG-hospitalizacija (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


imee -> Pediatrična klinika-KRG-hospitalizacija (4.3.2010 16:12:35)

Pozdrav!

V prihodnih dneh nas čaka operacija 6 mesečnega dojenčka v KC LJ. Hospitalizirane bova na Kirurškem odd. Pediatrične klinike.
Ker prihajava z drugega konca Slovenije prosim tiste, ki ste z dojenčki že bile hospitalizirane na tem oddelku za informacije . Predvsem me zanimajo vaše izkušnje kaj je pametno za otročka in zase prinesti od doma,da ne bova časa pomembnega pozabile.

Seveda dobrodošle tudi druge informacije, ki nama bodo olajšale bivanje.




eva1 -> RE: Pediatrična klinika-KRG-hospitalizacija (4.3.2010 16:35:41)

Ja midva še nisva bila na krg-imava pa za torek napovedano operacijo...zdej če je malček nameščen v intenzivno, potem je mami naseljena nekje na kliniko(imajo sobe za mame, kjer so notr 2 postelji, omara, TV, kopalnica, mini kuhnjica) in potem če dojiš te kličejo dol za podoj, če joka...) če pa na odd.potem z njim v sobitam je tak stol-ležalnik, ponoči se ga raztegne, ni bog ve kaj, ampak se da spati..baje tam dobiš le rjuhe, tako da kakšen poušter in deko s seboj...hrano pripeljejo na odd, pa si jo greš iskat..hm..če to se spomnem..če te pa še kaj zanima pa vprašaj...kdaj pa bo operiran in kaj, če nisem prefirbčna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 
Za otroka ne rabiš nič..kakšno ninico, igračko...vse ostalo je tam..zase pa vse za higieno, pa za obečt,pa kej za brat...drugače so pa v P!nadstropju avtomati s kavo, senvičam, pijačo...




eva1 -> RE: Pediatrična klinika-KRG-hospitalizacija (4.3.2010 16:38:48)

-




imee -> RE: Pediatrična klinika-KRG-hospitalizacija (4.3.2010 18:08:40)

eva1 hvala. A, v torek, 09.03? No mi imamo potem en teden za vami. Saj to kar si napisala velja na novo pediatrično? Imam pa še eno vprašanje. Ali je v prostorih tako vroče, da potrebuješ majice s kratkimi rokavi ( takšne imam namreč izkušnje iz pediatričnega oddelka neke druge bolnišnice[sm=smiley36.gif] )?
Ali ni vsak otrok po op vsaj kratek čas na intenzivnem oddelku?




eva1 -> RE: Pediatrična klinika-KRG-hospitalizacija (4.3.2010 18:42:53)

Ja za novo kliniko..ja ful je vroče v sobah..okoli 25 , v ponedeljek sem videla celo 27...moj mali je že ležal na neonatalnem,. tako da vem kako izgleda, ker je ista zadeva kot če leži na kirturški intenzivni..sobe so pa baje itak na vseh odd. iste(midva hodiva na nefro odd.)
Midva naj bi bila že jutri operirana, pa so pozabili na nas...sem klicala pa je bil program že spisan za jutri, tko da sedaj moram poklicati v pon. in naj bi bila v torek na vrsti(so ga pa dali pod urgentno)..sprejem pa je v torek zjutraj, tako da ni treba 1 dan prej priti v bolnico...vsaj nam ne(imamo pa res vse sveže izvide, mogoče zaradi tega)..ja baje po večjih op. gredo v intenzivno, po manjših posegih pa ne(fimoze..) kaj pa imate vi, kaj bodo operirali, (lahko tudi na ZS napišeš), sicer pa ti bom lahko več povedala drug konec tedna, upam,d a bova že doma takrat)..




imee -> RE: Pediatrična klinika-KRG-hospitalizacija (6.3.2010 10:36:40)

eva 1 sem ti poslala ZS. Če ne boš uspela odgovoriti vama želim, da je prihajajoči teden za vaju čim krajši in se vse izteče tako kot se mora.

LP in vse dobro




eva1 -> RE: Pediatrična klinika-KRG-hospitalizacija (7.3.2010 20:39:27)

IZVIRNO SPOROČILO: imee

eva 1 sem ti poslala ZS. Če ne boš uspela odgovoriti vama želim, da je prihajajoči teden za vaju čim krajši in se vse izteče tako kot se mora.

LP in vse dobro


Nisem dobila ZS[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...pa hvala za lepe želje!




Stran: [1]