Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 17:38:01
|
|
|
|
valči
|
Si predtqavljaš tri otroke 7,5,2 leti,kako zgleda,če 2 dni ne sesam!Ne vprašaj,groza.Pomivam povprečno 2 krat tedensko,danes mi je možek ,je raje po tleh pomil,kot šel po punci Vglavnem,treba je redno sesat,sploh,ker smo na kmetiji,čeprav se sezuvamo,vendar,otroci jejo,režejo papirje,mami kuha,peče in roba na tleh raste. Kakšno bi zgledalo po enem tednu nesesanja Ne se hecat,me pošljejo v Vojnik...
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 18:21:18
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Pri nas je isto, zato sesam praktično vsak dan, razen če kdaj izjemoma ne. Na dva dni pa zihr. enako.
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 18:30:11
|
|
|
|
diva 4
|
Sesam vsak dan.Smo štirje in mačka.Nimamo pa niti enega tepiha v hiši ( svetli parket).
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 19:00:52
|
|
|
|
tamiflu
|
sesam 2 do 3 tedensko
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 19:05:07
|
|
|
|
witch
|
Mi 1x tedensko. Pa ne pometamo vmes. Ni otrok, ne hodimo obuti po hiši, imamo parket. Ni nekega problema. Res letno mogoče v dveh tednih, sesamo več kot enkrat. Ko pa bodo otroci, pa bomo verjetno več krat sesali.
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 19:13:10
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Rija, a imate temen parket? bog ne daj bi moža fentala glih v teh štirih letih....ker on je zapinjal za temen parket, pa hb da ga je en prijatelj mizar pregovoril, da svetlega.... glih zaradi prahu. jaz pa sem itak za svetlo, javor
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 19:23:51
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Pri nas smo sesali 1x tedensko, dokler ni bilo otrok. Je pa bilo po enem tednu že precej prašno - drugega kot prah pa niti ne, ker ne hodimo obuti. Zdaj, ko imamo 2 otroka, si pa raje niti ne predstavljam, kako bi bilo po 1 tednu. Sesamo vsak dan ali vsak 2 dan, če se mi kak dan zdi, da še ni potrebe.. čisto enako. zgleda da od otrok kar padajo smeti dol
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 12:29:16
|
|
|
|
Pia73
|
Ni neke panike. Sem prvo stran preletela pa vidim, da večina sesa vsak dan. Se mi kar odrola. Sesamo 1x na teden, po potrebi se v jedlinici in dnevni sobi kaj na hitro pomete, pa še to redko. Je pa res, da smo doma v bloku v tretejem nadstropju, v hiši je morda drugače. Kaj pa vem, na koncu tedna se že vidi, da je potrebno sesati ampak ni hude panike,.... mi dol visi za tistih par smeti. Pa itak smo po samo par ur na dan doma, če bi bili cele dneve, zna da bi bilo drugače,...
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 13:28:55
|
|
|
|
puncica
|
Ko začnemu plužit pred sabo začnemo tud sesat, ker pol men dekl dol vrže, tak enkrat na tedn ponavad
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 13:45:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 13:49:48
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija smo prejšnjič pisale o čiščenju, pa ste nekatere pisale, da sesate 1 x tedensko. Dajte čisto odkrito napisat, kako zelo umazano je po tleh proti koncu tedna sesam res 1x tedensko, pometam pa veckrat tedensko... res pa je, da je v eni uri spet vse prasno in dlakasto... tko da bi jst pr nas lohk 24ur na dan z metlo po stanovanju hodila sem in tja...
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 13:50:42
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Dajte mi povedat, ali ima katera tiste sesalne robote? Me sam zanima, čeprav že seda vem, da pri nas to ne pride v poštev, ker ima premajhno vrečko za smeti, prinas bi skoraj rabl kontejner . Mi imamo Roombo - in je ZAKON. Pa nima nič vrečk za smeti - samo posodico, ki jo lepo (najbolje po vsakem sesanju) sprazniš. Jaz ga ne dam več.
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 14:54:57
|
|
|
|
pupca
|
mi sesamo vsaki dan ,se zgodi da tui dvakrat.če ne jaz sesa mož
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 16:52:42
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Falotka E, vidiš, jaz tudi marsikaj v življenju ne razumem. Pa si ne razbijam glave s tem, zakaj eni delajo tako in tako. delam po svoje. če mi je sesam, če mi ni ne sesam, stopim prek, pa pol drugič generalko vžgem vsak dan. Če mi paše. Moj čovek! Identično je pri nas .
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 16:58:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
Če ne sesam samo tri dni je po tleh kot bi zunaj po šodru hodil
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 17:03:38
|
|
|
|
Pia73
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Če ne sesam samo tri dni je po tleh kot bi zunaj po šodru hodil Zato pa jaz nosim izključno copate s podplatom iz blaga,... Zakaj bi sli človek kompliciral življenje?
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 17:40:41
|
|
|
|
CatJa
|
Razumem tiste, ki imajo živali; drugi pa, a ste res taki pujsi, da stanovanje en dan ne more zgledat čisto ali pa imate preprosto preveč časa in ste obsedeni s pucanjem.
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 18:10:00
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Razumem tiste, ki imajo živali; drugi pa, a ste res taki pujsi, da stanovanje en dan ne more zgledat čisto ali pa imate preprosto preveč časa in ste obsedeni s pucanjem. Ja, pujsi smo , maš prav. Otroke imamo, pa ne samo enega + živali (prav v stanovaju imamo samo zajca, samo tudi naserje) Ves čas se nekaj dogaja. Noben ni nikol na miru, (razen jaz te dni, ko imam nogo fuč in sem že čist živčna od tega da moram na mir sedet). Radi imamo lepo, predvsem čisto. Imamo alergije. Drugač pa je tako, da danes je bilo 1x posesano, pa ta hip izgleda v dnevni sobi, kot da sploh ne bi bilo. Nisem zihr da ne bom kakšnega še enkrat poslala, najbrž ta malega, ker je grisine tam jedel, pa zajca ven spustil....
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 18:16:39
|
|
|
|
ZARA
|
Je ni smeti, da jo sesam vsak dan.
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 18:16:46
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina , (razen jaz te dni, ko imam nogo fuč in sem že čist živčna od tega da moram na mir sedet). a, zato si tako nasajena....
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 18:17:45
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Je ni smeti, da jo sesam vsak dan. hja, saj prii meni tudi niso vedno iste vsak dan nove
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 18:22:43
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Gina , (razen jaz te dni, ko imam nogo fuč in sem že čist živčna od tega da moram na mir sedet). a, zato si tako nasajena.... Nasajena? Zasedena.... probaj sedet par dni in ne delat nič.... ma muka, ti rečem.
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 18:23:19
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Radi imamo lepo, predvsem čisto. Tudi mi, pa nam zato ni treba vsak dan sesalca ali metle gonit, da ne govorim o vsakodnevnem pomivanju po tleh No, da dodam: razumem tudi tiste, ki imate alergijo.
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 18:27:55
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Gina , (razen jaz te dni, ko imam nogo fuč in sem že čist živčna od tega da moram na mir sedet). a, zato si tako nasajena.... Nasajena? Zasedena.... probaj sedet par dni in ne delat nič.... ma muka, ti rečem. sori, potem pa je vzrok "nenasajenost" znorim.....
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 5.3.2010 18:31:00
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Tudi mi, pa nam zato ni treba vsak dan sesalca ali metle gonit, da ne govorim o vsakodnevnem pomivanju po tleh Kdo pa to še dela?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?