[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.3.2010 13:13:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

rija -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 13:15:55)

moj ima večino "krame" v dnevni sobi...zaseda ca. 1/4 prostora....

potem pribor za risanje je v pisarni, nekaj igrač pa tudi v njegovi sobi, vendar je tam še najbolj aktualna postelja, s katere se skače[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

ni pa zanemarljiv tudi njegov kot v garaži[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] za poletno mašinerijo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.3.2010 13:18:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ksenija12 -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 13:27:42)

Naša dva imata to srečo, da jima v našem malem stanovanju pripada največja soba:) in zato so njune stvari res skoraj samo v njuni sobici...se pa tam najde tudi kakšna moja stvar:)

Anonimen -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 13:32:58)

po celem stanovanju.
ceprav se zdaj ze pocasi navajata na svojo sobo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

ledenaa -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 13:35:28)

Igračke v sobi,rišejo ,pišejo pa  v kuhinji

zmajaz -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 13:37:34)

Naša 2 se tudi resko igrata v otroški sobi - vse privlečeta v dnevno oz. bolj ali manj kar celo stanovanje vsak dan nasteljeta z igračami. Jaz pa pospravljam in pospravljam in pospravljam, pa nikoli nimam več kot 5 minut pospravljeno. [sm=smiley19.gif] Stara ta pa 2 leti 2 meseca in 10 mesecev.

Ploha -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 14:09:38)

igrače so večinoma vse v dnevni sobi, razen kakšna malenkost v sobici...

skuštrana -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 14:11:54)

Ok, potem nismo edini z igračami povsod, jaz jih sicer selim v otroško sobo, ampak vse nazaj prineseta. 

ledenaa -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 14:26:08)

zmajaz zakaj bi ti pospravljala?otrok je že dovolj velik,da lahko sam

barni -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 14:29:40)

Mi se igramo v dnevni. Skupaj, vcasih se tudi sama, kakor je. Tudi risemo in knjige imamo v dnevni. Nekaj ima v svoji sobi, samo tam zaenkrat samo spi, ker je cisto na drugem koncu stanovanja in ni ogrevana.

Mene cisto nic ne moti, da smo vsi skupaj v dnevni. Itak se pa sploh ne bi sama igrala v svoji sobi, midva bi bila pa v dnevni. To bo potem ko bo vecja.

leo**tia -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 15:16:20)

do zdaj ko še mala (11mes)ni hodila jih je imela v dnevni..zdaj pa se igrajo v otroški sobi,kjer je tepih,ker v dnevni so tla mrzla imamo laminat..ima pa mala tud 1malo škatlo v dnevni sobi.tam ima kake ropotuljice kar pri mizici klubski..če mi se ne da nesti v otroško sobo.je pa res da je to škatla od čevljov in ni velika.glavne igrače pa imajo v sobi

Anonimen -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 16:09:03)

Naša 15-mesečnica ima v dnevni po tleh 3 pakete tavelikih puzzlov položene (pride tam okrog 2x1,6m) in na njih igrače, ki so trenutno aktualne in se tam igra al pa v kakem drugem kot. Ostale so pa v sobi v zaboju in jih po potrebi menjam, ko tiste v dnevni niso več tako zanimive. V svoji sobici se redko igra, ker ima rada mojo bližino, pa tut men je faj, da jo lahko opazujem med tem ko naprimer kuham in to. Ker pa ne mislim bit suženj njenih igrač in ker mi grejo igrače raztresene po celem stanovanju blazno na živce, jo počasi "učim" pospravljat. Pač preden jo začnem pripravljat za spanje jo prosim, če mi pomaga dat recimo kocke spat in potem jih skupoaj mečeva v zaboj in sva že toliko napredovali, da jih sedaj obedve not mečeva in ne jaz not, ona pa ven [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Hope2 -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 16:13:29)

Ima svoj igralni kot, kjer so igrače, ko je pospravljeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Kuhinja, jedilnica in dnevna sta v enem prostoru in tu ima tudi svoj igralni kot. V sobi se ne igra in tam nima igrač (edino plišiji visijo na stropu)

nuala -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 16:59:56)

Ko sta bila majhna, sta se vedno igrala v dnevni ali v kuhinji.
Ko je mlajsi dopolnil 5 let sem jima vse igracke preselila v njuno sobo in sedaj razen risanja ( risemo se vedno na jedilni mizi ) igrac ne nosita po celem stanovanju.

livia -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 17:05:32)

Naši sta stari 2 in 4 leta. Sobo imata svojo, kjer so tudi igrače, a ker je soba v zgornjem nadstropju, je ena omara v dnevni namenjena tudi njunim igračam in smo večinoma skupaj v dnevni. Šele zdaj, zadnje čase, se dogaja, da se malo umakneta v svojo sobo in tam sami igrata. Takrat izrecno rečeta, da hočeta bit sami. Pred tem se to ni dogajalo, to je aktualno sedaj zadnji mesec, dva.

Katy78 -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 18:48:52)

Naš se v svoji sobi ne igra, ampak ima blazino na kateri se igra ter igrače v dnevni sobi. Se pa potem največ špancira po kuhinji, ki z dnevno sobo tvori en prostor, saj so tam njegove najljubše igrače, beri posoda, lonci, pokrovke itd. Jaz si sploh ne predstavljam, da bi se on igral v svoji sobi jaz bi pa npr. kuhala - ga je treba imeti na dohvatu oka ker sicer ziher kaj ušpiči oz. uniči. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

josephine27 -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 19:09:28)

v enem kotu v dnevni ima vse igrače razen medvedka za spanje, ki je v sobi. igra se največ v dnevni, včasih gre tudi na hodnik in občasno kakšno stvar prinese tud v kuhinjo ( čeprav se tam najraje igra kar z mojimi lonci [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). igrače ki jih imamo za zunaj ( kolo, lopatke, poganjalec, žoga,...) imamo pa v enem kotu v garaži tako da so vedno pri roki.

Evica22 -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 20:00:53)

Tudi naš se najraje igra po celem stanovanju. Sicer je star šele 15 mesecev in se z igračami bolj malo igra, jih samo razmeče po stanovanju. Drugače pa imamo v dnevni sobi stajico, ki je ne uporabljamo več, in zvečer, ko nadebudnež zaspi, vse igrače zmečem tja notri. 

Kerensa* -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 20:02:53)

Imam sicer 4-letnika, ampak vseeno... 95% igrač je v otroški sobi in poskušam doseči, da bi se igral tam (predvsem iz varnostnih razlogov za ostale družinske člane [sm=smiley36.gif]), vendar mi ne uspeva vedno - ponavadi takrat ne, ko je doma g. Mož in ker je Mladič "tatina maza", se "mora" igrati pri njegovih nogah, kar pa pomeni v dnevni sobi pred pisalno mizo [sm=smiley36.gif]).
Igranja v kuhinji, predprostoru in kopalnici pa ne dovolim in tam tudi ni igrač.

country -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 21:37:26)

Naša dve in pol letna deklica ima svojo sobo. V njej je tudi velika elanova blazina in trampolin, pa seveda kup igrač. Igrače so tudi v dnevni, prav tako knjigice. Rišemo vedno v jedilnici za mizo in vedno po risanju tudi pospravimo. Igrač v ostalih prostorih ne dovolim in tamala jih lepo pospravi ko ji povem, da npr v kuhinji njen tovornjak nima kaj počet. V dnevni po večerni risanki skupaj pospravimo igrače, v njeni sobi pa je tako kot sama hoče, včasih pospravi, včasih je razmetano. Edino pot do njene postelje zvečer spraznimo zaradi raznih nočnih intervencij, ker ne prižigam luči.

Ursi2 -> RE: Kje se igrajo vaši otroci? (4.3.2010 23:00:58)

Naš je star 2 leti. žE od prvega dne ima svojo sobo in tam ima sedaj skoraj vse knjige in eno škatlo igrač pa škatlo z lesenimi kockami. To pa predvsem zaradi tega, ker se kdaj zgodi, da greva v zgornje nadstropje, da lahko ati bolj v miru dela ali za kake pol ure zadrema, kadar pride tako daleč.
Drgač pa ima v dnevni sobi svoj vozni park[sm=smiley36.gif]. Ima nalepko na steni: Lukov vozni park in tam parkirane svoje avteke in poganjalca, ob oknu ima svojo mizico in stol, da lahko riše, piše, štemplja, lepi, barva, ..... Zraven pa ima na tleh še penaste puzzle in na njih lego, kocke, da lahko sestavlja. Nekaj časa sem imela v pisarni tudi vlak, ker sem delala od doma, sam sem to potem, ko ni bilo več nujno, pospravila.

Stran: [1]