lunka1 -> RE: epiduralna analgezija (6.3.2010 12:44:35)
|
Jaz verjamem, da je porod boleča izkušnja, halooo.. Mi je vse jasno, ampak verjetno se (tiste, ki ste že mamice) spomnite adrenalina, neučakanosti, prestrašenosti, itd. ki ste jo občutile zadnje dneve, tedne pred porodom. In najbrž tudi vam ni bilo lepo, ko vam je katera porod opisala kot nekaj najhujšega možnega. Ko že tako ne veš, kaj pričakovat, ko si dobesedno posran od strahu pred neznanim, pred bolečino... In se obenem zavedaš, da je neizbežno... Potem pa poslušaš in bereš vse možne zgodbice... [sm=smiley13.gif] Ne vem no, potem je za nas, ki tega pač še nismo doživele, bolje, da se sploh ne prijavljamo na te forume in jih ne beremo, ker namesto, da bi dobile podporo, dobimo le še več strahu... Saj se ne mislim prepirat, ampak včasih je iz solidarnosti do drugih bolje, da ne rečemo in povemo vsega kar mislimo... To je isto kot pri majhnih otrocih - na primer: če jih strašimo pred psi (majhnimi in velikimi), potem je jasno, da se bodo psov bali. Zdaj pa ne vem... ali je to v redu?! Meni se ne zdi.. Se poslavljam iz te debate, vsem nosečkam pa želim čim hitrejše in čim manj boleče porode [sm=bravo.gif]
|
|
|
|