|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: policija
4.3.2010 13:07:24   
ledenaa
Slabše bo samo,če se boste pustili user posted image
Ni niti čudno da prihaja potem do takšnih zadev ,ker kar pustite

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 51
4.3.2010 18:10:30   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

kalbo, bi jo z veseljem prijavila....samo pol vsi vemo kako se bo nadaljevalo. vsem policajem bom v zobeh!

S takim razmišljanjem direktno podpiraš lokalno šerifovstvo.

Majhen kraj. Ženska že 20 let počne isto, vsi vemo kako izgleda če kdo kaj "reče proti njej". Včasih je boljš se potuhnt pa bit tiho.....

hjojojoj....potuhnit, da se bodo barabe kurčile v niformi.
Nama je kriminalist rekel, da če bi imela zaradi prijave kakršenkoli občutek, da naju kateri drug policist nadleguje, morava takoj javit.  In v našem področju dvomim, da bi kateremu  to padlo na pamet. Se dobro zavedajo posledic.
Vaši se pa tako obnašajo, ker jim dovolite. Malo bi jih bilo treba pretrest, pa bi imeli božji mir.

Pa mater no, sej nismo v jugi. Se spomnim, ko je pri moji babici bi strah in trepet policaj Mile.

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 52
4.3.2010 20:05:48   
Lilu23
Nova sporočila
lukrecija Lilypie 4th Birthday Ticker

Lilypie 2nd Birthday Ticker

Objave: 3058
Status: odsoten ah dejte, dejte....
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

ah dejte, dejte....

ko se policaji nič ne brigajo pišete na dolgo in široko... jih zmerjate, da jih nikoli ni. Ko se pa ena policajka zanima in opravlja svoje delo, zbira podatke, pa ne vem kaj še ... pa bi jih prijavili...
kr neki.

pa kaj komu škoduje s tem, ko sprašuje?

ja sej glih zato ker se ukvarjajo s takimi nemnostmi kdo je žural in ne vem kaj še jih ponavadi ni tam kjer bi bilo fajn da bi bili. Ne vem no... jst bi jo sigurno prijavla, ker to da ti hodi v službo poizvedovat je katastrofa, sej če imaš še šefa primitivnega te lahko to stane službe!!! Ma halo????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 53
4.3.2010 20:38:49   
zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa
Slabše bo samo,če se boste pustili user posted image
Ni niti čudno da prihaja potem do takšnih zadev ,ker kar pustite

Se strinjam. 1x prijaviš - če bodo zarad tega kaki pritiski, še 2. prijaviš, 3. pa zagotovo ne bo več treba. user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
4.3.2010 20:42:51   
muco
Jaz ne bi kar takoj prijavil.Bolj mešaš drek,bolj smrdi!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 55
4.3.2010 20:46:23   
Kerensa*
Dotični policistki kratko, jedrnato in popolnoma enostavno poveš, da v kolikor to stori samo še enkrat (ali v kolikor to samo poskusi še enkrat storiti), jo boš prijavila zaradi zlorabe položaja. Po potrebi pa omeniš še, da jo boš, v kolikor boš zaradi opozorila ali morebitne dejanske prijave kakorkoli oškodovana, ogrožena ali diskriminirana, še civilno tožila za odškodnino (pa njene nadrejene tudi, kjer je kljub prijavi niso znali, zmogli ali hoteli ustaviti oz. nadzorovati).

Potem pa ji zapri vrata pred nosom ali odkorakaj stran. Samo dva možna izida sta - ali boš imela mir ali pa fejst odškodnino. user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 56
4.3.2010 21:07:15   
Anonimen
ja, prvic, ko se ali če se ponovi, bom dejansko tako naredila.
sem si danes dopoldan cel scenarij naredla v glavi!user posted image

pa bemu, vsakic, ko dobim obvestilo o novem odg., me strese in s strahom temo odprem, da ni Spostovana uletela na forumuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
4.3.2010 21:11:56   
muco
Miška pa kje si ti ,jaz sem malo prej spraševal kaj se ti je zgodilo da te zvečer nič ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
4.3.2010 21:14:21   
Anonimen
muc, policija me preganjauser posted image

(odgovor članu muco)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
4.3.2010 21:16:25   
muco

muc, policija me preganjauser posted image

Jaz sem pa upal da je na sexualnem področju stanje boljšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
4.3.2010 21:17:57   
Anonimen
ja, pa sj je.....še zmer nisi ažurenuser posted image

pa smetiš mi temouser posted image

user posted image

(odgovor članu muco)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
4.3.2010 21:21:46   
muco

ja, pa sj je.....še zmer nisi ažurenuser posted image

pa smetiš mi temouser posted image

user posted image

ja ne berem redno .... a sex ti je zalaufal?user posted image user posted image super !!!! Aja policaji te zasledujejo ! Ja kaj si pa poredna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
5.3.2010 7:13:33   
CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: water lily

kalbo, bi jo z veseljem prijavila....samo pol vsi vemo kako se bo nadaljevalo. vsem policajem bom v zobeh!

S takim razmišljanjem direktno podpiraš lokalno šerifovstvo.

Majhen kraj. Ženska že 20 let počne isto, vsi vemo kako izgleda če kdo kaj "reče proti njej". Včasih je boljš se potuhnt pa bit tiho.....

Ženski se da stopit na prste. Dober odvetnik, civilna tožba, pa bo hitro premeščena v oddaljen kraj

Naj pride k nam in se loti lokalnih dilerčkov, ker naši policaji si ne upajo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 63
5.3.2010 12:19:36   
Pia73
Človek mora poznati celotno ozadje, da lahko svetuje. Ker vsaka medalja ima dve plati. Če je tako kot praviš ti, je zadeva zrela za prijavo na višje instance. Lahko pa si tudi kaj zamolčala in so bili obiski na mestu,....

Ja, ja,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?