Rabljeni otroški čevlji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ferjanka -> Rabljeni otroški čevlji (7.7.2005 9:01:43)

Pozdravljene,

glede na to da je bila včeraj debata o cenah novih čevljev za otroke, me zanima vaše mnenje o rabljenih čevljih. Mi smo jih dobili od sodelavke, ampak zgledajo kot novi, vsaj te male številke do 21. A mislite, da lahko našemu te čevlje obujem ali je obvezno, da ima nove. Mnenje prosim.

dory -> Rabljeni otroški čevlji (7.7.2005 9:03:17)

jah odvisno od vsakega posameznika...jest osebno tamalmu kupujem vse novo...mi ni do rabljenih stvari...moja soseda npr.pa ima vse skor rabljeno pa si zarad tega ne dela nobenih problemov...

Primoza -> Rabljeni otroški čevlji (7.7.2005 9:05:01)

Čevlji so edina stvar, ki se ne kupuje rabljena.

Anonimen -> Rabljeni otroški čevlji (7.7.2005 9:06:39)

Če niso nič obrabljeni, ne bi smelo biti problema. To pomeni, da tudi niso oblikovani po kaki drugi nogici, do česar bi ob daljšem nošenju lahko prišlo.

piščanc -> Rabljeni otroški čevlji (7.7.2005 9:12:07)

jaz tjaši kupujem nove, itak ima en-dva para na sezono, tako da to ni nevem kakšen finančni zalogaj. obleke ima tudi sposojene, samo to lahko opereš, čevlje pa bolj težko.

jaz sem za nove, še posebej pri majhnih nogicah, ker itak rabiš en par čevljev.

willma -> Rabljeni otroški čevlji (7.7.2005 9:13:04)

Jaz pa ti svetujem, da imaš rabljene čevlje samo za rezervo in ne za resno nošenje, kajti že rabljeni čevlji lahko povzročijo hudo defekcijo hoje in nogice.

maruškaD -> Rabljeni otroški čevlji (7.7.2005 9:26:53)

Ja, čevlji naj bi bili novi.

NinKa -> Rabljeni otroški čevlji (7.7.2005 9:43:28)

Po moje s tistimi malimi copatki naj ne bi bilo problemov. Od številke 19 pa sem jaz našemu kupovala nove. Prve je takoj prerastel, druge je ponucal, ker jih je "ščohal", sedaj pri 23 sandalčkih pa se že dost oblikujejo po njegovem stopalu, tako, da ko bodo premali letijo v koš.

No, cenovni zalogaj...je takšen koliko kompliciraš. Naš ima ene plave teniske, pa ene elegantne bež zaprte (sam jih je zbral v trgovini in jih je tako ponosno nosil okoli, da sem mu jih enostavno mogla kupit:))
Ima pa tut dvoje sandalčkov - ene bež in ene modre, da lahko kombiniram k oblačilom.

:sloncek::kuza::sloncek:

Gina -> Rabljeni otroški čevlji (7.7.2005 9:57:26)

Otrok nosi čeveljčke največ tri mesece. V tem času jih zelo težko obrabi ali oblikuje po nogi. Razen, če hodi narobe, švedra čevlje, to pa ni tako zelo pogosto. Moji so nosili tiste čevlje, ki so se ohranili lepi (skoraj vse čisto majhne čevlje) en za drugim. Ko so stari par let, to ne pride več v poštev, ker jih lahko nosijo po pol leta skupaj, ko so v šoli, pa nobeni čevlji ne zdržijo.

m jana -> Rabljeni otroški čevlji (7.7.2005 10:16:06)

Moja mala tudi nosi cevlje za bratcem! Pozanimala sem se pri Cicibanu in pravijo da ni nic narobe z rabljenimi cevlji v kolikor ni poskodovan opetnik! Tisto mora biti popolnoma ok! Mali jih tako ali tako ne unicijo!
Seveda pa kupim tudi kake cisto punckaste za tamalo!

tilka -> Rabljeni otroški čevlji (7.7.2005 12:16:08)

Tudi jaz sem slišala, da bi naj vsak imel svoje čevlje, zaradi tega, ker ima vsak drugačno težišče, pa drugačne pritiske na podplat in podobno. Tudi jaz kupujem vse novo in celo zelo kompliciram pri čevljih. Je pa tako, da sem za drugo vzela prve copatke rabljene, saj vem, da jih tisti otrok še dva meseca ni nosil. Poznam pa tudi zgodbo dobre kolegice, ki je prvemu kupolava vse novo in oh in sploh, pa ima mali ploske noge še sedaj, ko je že šolar, sestrica pa je večino ponosila za njim, pa nima nobenih težav...

Stran: [1]