Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 18:53:34
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala MMMMMMMMMMMMM teakanne Irish creamMMMMMMMMMMMMMMMM aha, aha.....
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 18:58:32
|
|
|
|
koala
|
Pa Liptonov caramel, njami.......... Si moram it zdaj čaj skuhat
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 18:59:05
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Pa Liptonov caramel, njami.......... Si moram it zdaj čaj skuhat tega še tudi nisem...
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 19:00:57
|
|
|
|
koala
|
Poskusi ti nebo žal.
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 19:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pijem Zeleni čaj proizvajalce Gorenjske lekarne, v raztreseni obliki. Otroka pijeta Planinski čaj (Droga).
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 19:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Pijem Zeleni čaj proizvajalce Gorenjske lekarne, v raztreseni obliki. Otroka pijeta Planinski čaj (Droga). HAHAHaha v razsuti obliki, ne v raztreseni obliki bože mili
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 19:47:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Katere čaje pa ve pijete -bele, prave, zelene? kateri okus? Predvsem Twining-ov črni čaj z okusom vanilije.
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 20:58:56
|
|
|
|
valči
|
Kake lušte mi delate sedaj,ob priliki kupim čajev takih zgoraj naštetih.Mam trenutno samo 4 vrste doma reva jaz.Bo kar jagoda padla sedaj.
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:01:20
|
|
|
|
TomTaylor
|
ma, si grem pa še jz enega zelenega zvarit.
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:03:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ma, si grem pa še jz enega zelenega zvarit.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gi[/image] Je*enti, jaz sem prebrala, da si greš enega zvit.
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:06:06
|
|
|
|
muco
|
Ko veter veje ..Teekane me ogreje
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:17:17
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ma, si grem pa še jz enega zelenega zvarit.Je*enti, jaz sem prebrala, da si greš enega zvit. ej, to je bila pa telepatija najbrž, ker sem v trenutku, ko sem pisala stavek prav pomislila na to, pol v naslednjem trenutku sem pa že premišljevala, kakšen bi bil čaj iz trave [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif" alt='user posted image'> Ziher bi fajn spala...
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:18:06
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Ko veter veje ..Teekane me ogreje o ti uboga s'rota..
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:18:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ej, to je bila pa telepatija najbrž, ker sem v trenutku, ko sem pisala stavek prav pomislila na to, pol v naslednjem trenutku sem pa že premišljevala, kakšen bi bil čaj iz trave Žal nimam izkušenj s tem. Če boš pa ti poskusila, pa sporoči učinek (če ga ne bomo že sami videli po tvojem pisanju ).
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:21:18
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ej, to je bila pa telepatija najbrž, ker sem v trenutku, ko sem pisala stavek prav pomislila na to, pol v naslednjem trenutku sem pa že premišljevala, kakšen bi bil čaj iz trave Žal nimam izkušenj s tem. Če boš pa ti poskusila, pa sporoči učinek (če ga ne bomo že sami videli po tvojem pisanju ). sem probala mleko enkrat - mater me je žvajznilo, tak da, tut če bi imela šanso travo kuhat, jo rajš ne bi
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:23:31
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor sem probala mleko enkrat - mater me je žvajznilo Vprašanje, če obstaja kakšen čaj iz marihuane... no, ajde, iz konoplje.
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:29:07
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor sem probala mleko enkrat - mater me je žvajznilo Vprašanje, če obstaja kakšen čaj iz marihuane... no, ajde, iz konoplje.
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:30:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
Tega pa v lokalu v Mercator centru prodajajo po 2€. Ampak ni efekta. Saj še nismo v Amsterdamu.
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:32:24
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Poglej pripis: "Užitek, kot ga še ne poznate." čist verjamem, ker nisem zasledila, da je "thc free"
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 23:44:40
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Za božička pa sem dobila eno škatlico - mix tekanovih čajev , enih 8 različnih po pet vrečkic.Super darilo. ------------ TT- v tejle škatlici je beli čaj, ki ga iščeš . Drugače pa sem tudi sama totalna čajeva odvisnica- tako tistih v filtru, kot pravih. Najboljši? Še zmeraj zelen z jasminom . Kje si pa čula, da v zelenca ne gre mleko?! Probaj enkrat !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 4.3.2010 23:49:04 >
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 5.3.2010 6:41:13
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Mi pijemo pa samo domače zvarke... pač kar naberemo poleti. Kaj pa nabiraš, Đina? Katere travice in rože?
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 5.3.2010 20:45:52
|
|
|
|
TomTaylor
|
ah..pa citiranje..
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 5.3.2010 20:53:16 >
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 5.3.2010 20:52:34
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama TT- v tejle škatlici je beli čaj, ki ga iščeš . Kje si pa čula, da v zelenca ne gre mleko?! Probaj enkrat ! ja, ja, kar važnaj se in mi delaj lušte, ja! btw, dej ga poskusi z mlekom in poročaj ja, meni je zeleni z mlekom ful boljši kot zeleni brez. Ampak v čajnici mi je gospa (in to prav lastnica čajnice Jasmin na Bledu - ga. Koren) povedala, da v zelenega mleko no go.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?