Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 18:53:34
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala MMMMMMMMMMMMM teakanne Irish creamMMMMMMMMMMMMMMMM aha, aha.....
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 18:58:32
|
|
|
|
koala
|
Pa Liptonov caramel, njami.......... Si moram it zdaj čaj skuhat
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 18:59:05
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Pa Liptonov caramel, njami.......... Si moram it zdaj čaj skuhat tega še tudi nisem...
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 19:00:57
|
|
|
|
koala
|
Poskusi ti nebo žal.
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 19:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pijem Zeleni čaj proizvajalce Gorenjske lekarne, v raztreseni obliki. Otroka pijeta Planinski čaj (Droga).
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 19:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Pijem Zeleni čaj proizvajalce Gorenjske lekarne, v raztreseni obliki. Otroka pijeta Planinski čaj (Droga). HAHAHaha v razsuti obliki, ne v raztreseni obliki bože mili
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 19:47:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Katere čaje pa ve pijete -bele, prave, zelene? kateri okus? Predvsem Twining-ov črni čaj z okusom vanilije.
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 20:58:56
|
|
|
|
valči
|
Kake lušte mi delate sedaj,ob priliki kupim čajev takih zgoraj naštetih.Mam trenutno samo 4 vrste doma reva jaz.Bo kar jagoda padla sedaj.
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:01:20
|
|
|
|
TomTaylor
|
ma, si grem pa še jz enega zelenega zvarit.
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:03:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ma, si grem pa še jz enega zelenega zvarit.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gi[/image] Je*enti, jaz sem prebrala, da si greš enega zvit.
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:06:06
|
|
|
|
muco
|
Ko veter veje ..Teekane me ogreje
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:17:17
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ma, si grem pa še jz enega zelenega zvarit. Je*enti, jaz sem prebrala, da si greš enega zvit. ej, to je bila pa telepatija najbrž, ker sem v trenutku, ko sem pisala stavek prav pomislila na to, pol v naslednjem trenutku sem pa že premišljevala, kakšen bi bil čaj iz trave [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif" alt='user posted image'> Ziher bi fajn spala...
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:18:06
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Ko veter veje ..Teekane me ogreje o ti uboga s'rota..
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:18:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ej, to je bila pa telepatija najbrž, ker sem v trenutku, ko sem pisala stavek prav pomislila na to, pol v naslednjem trenutku sem pa že premišljevala, kakšen bi bil čaj iz trave Žal nimam izkušenj s tem. Če boš pa ti poskusila, pa sporoči učinek (če ga ne bomo že sami videli po tvojem pisanju ).
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:21:18
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ej, to je bila pa telepatija najbrž, ker sem v trenutku, ko sem pisala stavek prav pomislila na to, pol v naslednjem trenutku sem pa že premišljevala, kakšen bi bil čaj iz trave Žal nimam izkušenj s tem. Če boš pa ti poskusila, pa sporoči učinek (če ga ne bomo že sami videli po tvojem pisanju ). sem probala mleko enkrat - mater me je žvajznilo, tak da, tut če bi imela šanso travo kuhat, jo rajš ne bi
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:23:31
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor sem probala mleko enkrat - mater me je žvajznilo Vprašanje, če obstaja kakšen čaj iz marihuane... no, ajde, iz konoplje.
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:29:07
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor sem probala mleko enkrat - mater me je žvajznilo Vprašanje, če obstaja kakšen čaj iz marihuane... no, ajde, iz konoplje.
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:30:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
Tega pa v lokalu v Mercator centru prodajajo po 2€. Ampak ni efekta. Saj še nismo v Amsterdamu.
|
|
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 21:32:24
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Poglej pripis: "Užitek, kot ga še ne poznate." čist verjamem, ker nisem zasledila, da je "thc free"
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 4.3.2010 23:44:40
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Za božička pa sem dobila eno škatlico - mix tekanovih čajev , enih 8 različnih po pet vrečkic.Super darilo. ------------ TT- v tejle škatlici je beli čaj, ki ga iščeš . Drugače pa sem tudi sama totalna čajeva odvisnica- tako tistih v filtru, kot pravih. Najboljši? Še zmeraj zelen z jasminom . Kje si pa čula, da v zelenca ne gre mleko?! Probaj enkrat !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 4.3.2010 23:49:04 >
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 5.3.2010 6:41:13
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Mi pijemo pa samo domače zvarke... pač kar naberemo poleti. Kaj pa nabiraš, Đina? Katere travice in rože?
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 5.3.2010 20:45:52
|
|
|
|
TomTaylor
|
ah..pa citiranje..
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 5.3.2010 20:53:16 >
|
|
RE: iščem beli jasminov čaj od Teekane - kate... 5.3.2010 20:52:34
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama TT- v tejle škatlici je beli čaj, ki ga iščeš . Kje si pa čula, da v zelenca ne gre mleko?! Probaj enkrat ! ja, ja, kar važnaj se in mi delaj lušte, ja! btw, dej ga poskusi z mlekom in poročaj ja, meni je zeleni z mlekom ful boljši kot zeleni brez. Ampak v čajnici mi je gospa (in to prav lastnica čajnice Jasmin na Bledu - ga. Koren) povedala, da v zelenega mleko no go.
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16
Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: