nebo -> Ali naj dam ponoči flaško? (4.3.2010 7:59:12)
|
Jutro, moj sin je star polnih 7 mesecev in do 5 meseca sva se samo dojila, potem pa sva začela z GH. Sedaj čez dan pridno jeva vse obroke, imam pa problem ponoči, saj ne spimo in ne spimo. Zvečer mu obvezno dajem flaško, saj sem mislila, da bo tako dalje spal in to počneva že mesec dni, ampak imam občutek, da to nič kaj ne pomaga. Torej zvečer ob 19.30 pojeva flaško z Novolakom, zaspi in prvič se zbudi že čez kakšno uri, dobi dudo, potem se pač malo zbuja, ampak skupam vleč vsaj do 00,30, potem se zbudi spet in mu dam zizo, ano in drugo (ki pa sta zelo prazni, saj čez dan ne zizava več skoraj nič), ampak se čez dobro uro zbudi, mu dam dudo, ne pomaga me gleda, mu dam vodo, čaj...me gleda in se kakšno uro pogovarja...tako, da sem mu danes ob 3,30 naredila flaško in glej čudež, čez 154 minut je zaspal in spal do 7,30. Enako se je dogajalo včeraj, samo pač kasneje okrog 5h je dobil flaško... Ne vem kaj naj, se mi zdi, da sedaj pri 8 mesecih uvesti flaško ponoči, ukiiti pa dojenje, ker le-to ni dovolj, ni najbolj pametno...Kako kaj ve delate? Evo sedaj sva se podojila in močno upam, da bo zdržal do 9 da mu dam kašico s sadjem, potem okrog 12h kosilo, pa okrog 16h še eno kašo, pa vmes še malo cartanja na ziziki, mogoče 2- 3krat, potem pa flaška.....ampak sedaj ko to pišem razmišljam, kaj če bi mu okrog 18.30 dala en obrok večerne kaše in recimo ob 19,30 zizo (ali pa vsaj malo flaške) in ukinem dojenje, da zaspi.... MA ne vem no, kaj menite na flaško ponoči, ker ima 8 kg in velik je 70 cm, 28.2. je bil star 7 mesecev in me skrbi, da ga ne bo kje razneslo oz. želoček... Čao bao
|
|
|
|