zmajaz -> RE: nadomeščanje večernega dojenja (3.3.2010 21:34:27)
|
Naš je tudi star 10 mesecev - sicer se je nehal dojiti pri 5 mesecih, ker mu je bila flaška bolj všeč - ampak to je že druga zgodba. Torej - zvečer še vedno dobi flaško pred spanjem, čeprav večerja malo pred tem mlečno kašico. Naredim mu samo 90 ml, včasih 120, če vem, da je kašice pojedel bolj malo, potem je pa tako, da včasih spije skoraj vse, drugič pa samo par požirkov naredi - ampak če mu pa ne dam, je pa ogenj v strehi. [sm=smiley36.gif] V glavnem spat gre ob 20h, potem se pa zbudi za jutranjo flaško med 6 in 7 uro zjutraj, poje in še oddrema kako urco ali dve. Je pa zdajle zanimiv pojav, ko mu rinejo ven zgornji zobki (ima komaj 2 spodnji enki), da naenkrat nič kaj rad ne je več na žlico, čeprav je prej zelo rad in jedel je praktično vse, kar sem mu ponudila, mleka pa niti ni več kaj preveč rad pil. Zdaj pa mu moram še kar večkrat na dan ponuditi flaško z mlekom, ker vsega drugega mi poje po par žličk in konec, potem je pa še lačen. Flaško pa potem tudi skoraj vedno sprazni. Po mojem bo to minilo, ko bodo zobki prišli ven, ker ga kar nervirajo.
|
|
|
|