pljučnica in tako naprej.......... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


leo**tia -> pljučnica in tako naprej.......... (3.3.2010 18:34:08)

moj oče je pred malo več kot 4tedni šel na hitno ker ni mogel dihat,ugotovili so pljučnico,vnetje podrebnic,imel je tudi vodo v pljučih in več kot polovico srca v vodi,so rekli če bi čakal še en dan bi umrl.no vse so uredili,vodo vlekli vsak dan iz pljuč.prišel je čez teden dni domov.problem je ta da ima vročino že 4tedne vsak dan.preseže pa 38 stopinj,zdaj pa me zanima a je normalno da ima tako dolgo vročino??in zakaj mu ne pade??vsak dan pije tablete proti vročini,ta mu pade ampak se spet poviša..[sm=smiley13.gif]si nit ne upam s kčerkico it na obisk me strah da nima kaj nalezljivega.




J.L. -> RE: pljučnica in tako naprej.......... (3.3.2010 19:21:56)

če vročina kljub zdravilom in da je bil odpuščen iz B, še vedno traja cele 4 tedne in to vsak dan čez 38 seveda mora k zdravniku, da preveri, če morda ni prišlo znova do kakšnih komplikacij ki bi se kazale z vročino. upam, da rešite vse dobro.





KIKI**** -> RE: pljučnica in tako naprej.......... (3.3.2010 19:29:29)

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

če vročina kljub zdravilom in da je bil odpuščen iz B, še vedno traja cele 4 tedne in to vsak dan čez 38 seveda mora k zdravniku, da preveri, če morda ni prišlo znova do kakšnih komplikacij ki bi se kazale z vročino. upam, da rešite vse dobro.




Se podpišem, naj gre k zdravniku, tam mu bodo še najbolj znali setovati, ga zdraviti in pomiriti.

Lp




poli* -> RE: pljučnica in tako naprej.......... (3.3.2010 21:29:43)

Vročina je večinoma vzrok vnetja in če se vleče že tolko časa, to res ni dobro. K zdravniku, da bodo ugotovili vzrok. Sigurno mu bodo vzeli kri in tam se pa točno vidi, kaj je problem.




leo**tia -> RE: pljučnica in tako naprej.......... (3.3.2010 22:18:25)

ja samo on je taka trma da joj.komaj smo ga pregovorile da je šel pred 4tedne,ko ni mogel ne dihat,ne hodit ma nič..jaz tud mislim da ni dobro da tako dolgo ima vročino.mačeha pravi da mogoče vročina zarad tega ker se še ni vse očistilo.kaj pa vem..[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]




Gina -> RE: pljučnica in tako naprej.......... (3.3.2010 22:25:26)

Nazaj mora. Odvlecite ga, če sam noče. Resno, s tem se ni za hecat.




mika -> RE: pljučnica in tako naprej.......... (4.3.2010 6:47:30)

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

ja samo on je taka trma da joj.komaj smo ga pregovorile da je šel pred 4tedne,ko ni mogel ne dihat,ne hodit ma nič..jaz tud mislim da ni dobro da tako dolgo ima vročino.mačeha pravi da mogoče vročina zarad tega ker se še ni vse očistilo.kaj pa vem..[sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif]


Tud moj oče je trmast, da je joj. Ampak več ne popuščamo. Z mamo in sestro ga 'stisnemo' in proti trem besnim babnicam ne more nič. Včasih je popizdil, da ga naj ne delamo norega, da on ve, da mu ni nič in smo odstopile. Zdaj pa me popizdimo, če je treba. In v vašem primeru bi isto.




koala -> RE: pljučnica in tako naprej.......... (4.3.2010 9:10:28)

Povišana TT že štiri tedne vsekakor ni OK. Jaz nebi nič vprašala ampak bi ga samop popokala v avto, pa magari z pretvezo in zvlkla k zdravniku in če se še vedno nebi vdal bi stopila do sestre in povedala kako je na stvari.




Lenny -> RE: pljučnica in tako naprej.......... (4.3.2010 9:38:12)

Brez odlašanja k zdravniku! Morda se vnetje ni pozdravilo in to povzroča vročino, lahko pa je sto vzrokov, o katerih nimamo pojma. S tem se ni za hecat.




Stran: [1]