tinkamiška -> januarčice (7.7.2005 15:37:22)
|
Hojla:rozica: Berem, da veliko pišete o NS. Se strnjam, da je fajn gledat pikice, jst bi lahko to počela cele dneve. Tuhtam, kdaj jo bom spet lahko vidla, na naslednjem pregledu, ki ga mam 18.7. je ne bom vidla, le kdaj me bo potem spet naročila na UZ. A bo katera šla na 3D UZ? Kdaj je pa primerno it, če se odločim? Jst sem zdej v 15t in meni se zdi, de sem predvčerajšnjem prvič začutla mojo pikico. Ne znam povedat, tko kot bi me edn mal žgečkal v trebuščku, malo nižje dol. Ampak to čutim samo zvečer, ko se umirim. Če je to to, sem grozno vesela:bravo::bravo::bravo: Jst sem že cel teden utrujena ko:hudicek:, samo spim cele dneve in zvečer sem spet zaspana, mogoče ima tudi vreme kaj s tem, sem pa zelo esela, da me zdej že dva dni ne boli glava. Vsem, ki čakate na NS, vam želim, da vam čas čimprej mine in želim vam lepo pazovanje pikcev:rozica: Tiste, ki vam je slabo, pa želim, da vas čimprej mine:rozica: Sej tam okoli 12t je res žt dosti bolje:rozica: Tessa tudi meni se zdi, da imaš res pozno datum za NS, raje si ga prestavi:rozica: Vsem pa želimčim manj problmov in čim več lepih trenutkov:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|