Poročilo s pregleda (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Pia73 -> Poročilo s pregleda (7.7.2005 10:29:19)

Držim pesti, da vse pridete na vrsto še prej, kot ste si zamislile, da boste :miska::miska::miska::miska::miska:

No, Andrejka tebi pa vseeno privoščim prej še hanimun, ker to je vredno doživeti, verjami mi! :rozica:

buškica -> Poročilo s pregleda (7.7.2005 10:35:29)

Hvala za lepe želje.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

anadejka -> Poročilo s pregleda (7.7.2005 10:39:11)

:rozica:Ja Pia ane,ane :bravo::bravo::bravo: jest tut tko praum:bravo::bravo::bravo:

ampak moj bi šel rad čimprej po :duda:,jest mu pa pravm da en mesc gor al pa dol,pol itak ne bo več časa za hanimun,je treba zdej izkoristit čas.
Bo kar bo,važn da se mamo radi.

:rozica::rozica::rozica:

Pikipoki -> Poročilo s pregleda (7.7.2005 12:07:04)

Živjo!

Jaz vam privoščim, Čisto, čisto vsem), da pridete čimprej na vrsto in se začne... :miska:
Jaz sem sicer v MB in sem v prvi fazi postopka.:bravo: jemljem KT. V avgustu začnem z onjekcijami in upam, da bo vse v redu :miska::miska::miska:, ker potem sledi v začetku punkcija in nato ET. :bravo:

Malo se veselim, malo pa me je strah ... malo sem :zmeden:, po drugi strani pa vem, da je to edina pot do tako začeljene :duda:.

Tudi jaz sem ob čakanju imela malo krite in sem :((:((:((, ker se mi je zdelo, da nikoli ne bova na vrsti, zdaj je malček lažje.

Veliko sreče vsem!:bravo:

LP:rozica:

anadejka -> Poročilo s pregleda (7.7.2005 12:13:26)

Pikipoki :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se takoj prime in obdrži!!!

Pa brez strahu in veliiiiiiko optimizma:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Vso srečo!!!!:angel::angel::angel:

Anitka -> Poročilo s pregleda (7.7.2005 22:17:16)

Špelka - juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :bravo::bravo::bravo::bravo: in ima da rata v prvo :miska::miska::miska::miska:

Pikipoki tudi zate :miska::miska::miska:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]