petra.horzi -> napačen e-mail naslov (7.7.2005 3:26:49)
|
Kaj se zgodi, ce napacno odtipkas email naslov? Par iz Minneapolisa se je odlocil, da gre na dopust na Florido.Planirala sta biti v istem hotelu,kot ze velikokrat prej.Zaradi poslovnih razlogov zena ni mogla odpotovati istocasno z mozem,zato je odsel sam.Zena pa naj bi prisla naslednji dan. Moz se je prijavil v hotel in ker je imel racunalnik v sobi je poslal email zeni.Vendar se je zmotil pri vpisovanju naslova in izpustil eno crko. Medtem pa se je nekje v Houstonu vdova ravnokar vrnila z pogreba svojega moza.Odlocila se je da preveri e-posto,v pricakovanju izrazov sozalja zaradi smrti moza.Ko je precitala prvo sporocilo,je omedlela.Ko je prisel sin v sobo,je videl nezavestno mamo na tleh in sporocilo na ekranu. To: Moji preljubi zeni Subject: Prisel sem Date: 16 January 2004 Vem da si presenecena,da se ti javljam,vendar imajo sedaj tu racunalnike in lahko posiljam sporocila svojim bliznjim. Ravnokar sem prispel in se vpisal,ter ti sporocam,da je vse pripravljeno za tvoj prihod jutri.Se ze veselim da te spet vidim. P.S. Je pa res vroce tu doli!
|
|
|
|