Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zlate ali srebrne teniske 3.3.2010 15:06:39
|
|
|
|
malimoj
|
Jaz sem jih kupila v Stiefelkoenigu v Supernovi. Vendar zimsko kolekcijo. Vem, da ima esprit tudi luštne superge. Jaz jih nosim na športno-elegantne kostime. LP
|
|
|
|
RE: Zlate ali srebrne teniske 3.3.2010 15:12:33
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Iščem zlate ali srebrne teniske. Če je možno, spredaj bolj okrogle kot špičaste. Zlata naj bo umirjena. Seveda je lahko vmes še kakšna druga barva, vendar naj prevladuje zlata ali srebrna. Jih je kakšna kje videla? Iščem pa takšne, bolj klasične, nizke in ne kakšne ekstravagantne ali preveč "podivjane". a si Pepelka?
|
|
|
|
RE: Zlate ali srebrne teniske 3.3.2010 15:50:57
|
|
|
|
potepinček
|
Ciciban ima nekaj takega v splomadanski kolekciji.
|
|
|
|
RE: Zlate ali srebrne teniske 3.3.2010 19:27:49
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Iščem zlate ali srebrne teniske. Če je možno, spredaj bolj okrogle kot špičaste. Zlata naj bo umirjena. Seveda je lahko vmes še kakšna druga barva, vendar naj prevladuje zlata ali srebrna. Jih je kakšna kje videla? Iščem pa takšne, bolj klasične, nizke in ne kakšne ekstravagantne ali preveč "podivjane". probaj na superge.si od skechersa so včasih bile ful lušne, pa ne samo superge, tudi balerine.
|
|
|
|
RE: Zlate ali srebrne teniske 3.3.2010 22:07:02
|
|
|
|
krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinček Ciciban ima nekaj takega v splomadanski kolekciji. Za koga pa iščeš?Zase ali za otroka?
|
|
|
|
RE: Zlate ali srebrne teniske 4.3.2010 10:57:25
|
|
|
|
špelin@
|
Tomas sport ima srebrne najkice.
|
|
|
|
RE: Zlate ali srebrne teniske 5.3.2010 21:36:11
|
|
|
|
barika
|
jaz imam zlate diesel patike
|
|
|
|
RE: Zlate ali srebrne teniske 6.3.2010 10:13:42
|
|
|
|
jakaracman
|
Jaz imam 2od geoxa srebrne.Zimska in letna varianta.Nosim jih izključno na jeans, na kostime mi gredo petke in balerinke.
|
|
|
|
RE: Zlate ali srebrne teniske 8.3.2010 22:01:09
|
|
|
|
Raho
|
Nike ima srebrne teniske.
|
|
|
| Stran: [1] |
KrčiSianaIma vaš dojenček krčeDa (
32%)
Ne (
68%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!