O testi (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

ajiramana -> O testi (6.7.2005 22:55:21)

Bi prosila za pomoč - ali mi katera lahko pove kaj več o O testih?
Nimam redne menstruacije in tudi o ovulaciji se mi ne sanja kaj dosti
Pa bi prosila če mi lahko poveste kdaj, kako in zakaj se uporabljajo O testi???:(:(

LP

DrejcDrejc -> O testi (7.7.2005 8:11:01)

Ajiramana, O testi, kot že ime pove, ti pokažejo, če imaš ovulacijo. Če imaš neredne M, potem res težko veš, kdaj imaš O. Testov ne poznam in ne uporabljam, zato ti bodo o tem kaj več povedale druge punce. Mislim pa, da O testov sploh ne rabiš, če imaš redne spolne odnose - se pravi, recimo vsak drug dan. Potem res ne vem, zakaj bi delala še O teste, ker seksati po naročilu O testa je pa malo mučno, ni? No, če pa si ena tistih, ki jim libido dela probleme in greš bolj poredko v akcijo, potem pa je morda O test pametna rešitev.
Veš kaj, veliko ljubezni, veliko akcije, predvsem pa čim manj neučakanosti in veliko sproščenosti - pa bo!

koala -> O testi (7.7.2005 14:36:41)

ajiramana
Veliko punc na forumu uporablja O teste, ki jih naročajo preko spletne strani testsforless, ker so cenovno dostopnejši pa tudi bolj zanesljivi so kot recimo Romedovi. Če imaš neredno menstruacije, pa lahko poskusiš tudi z merjenjem bazalne temperature, da malo vidiš, kaj se ti v ciklusu dogaja!
Pa veliko sreče!

Stran: [1]