Baby welt Kiss (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

MušiM -> Baby welt Kiss (2.3.2010 17:32:45)

Odločam se, da bi kupila ta voziček..pa me zanimajo vaše izkušnje?
Potrebujem ga za našo 10 mesečnico..za avto in sprehode po asfaltu, pa tudi malenkost po pesku?

Ali če katera pozna koga, ki prodaja ohranjenega??

Hvala, lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.3.2010 17:38:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Binny -> RE: Baby welt Kiss (2.3.2010 17:46:44)

+na voziček gre tudi Romer lupinica
+hrbet ni mehak in se ne upogiba, vsaj pri mojem ne

sem zelo zadovoljna z vozičkom

vanilla -> RE: Baby welt Kiss (2.3.2010 18:04:14)

Točno ta voziček tudi jaz iščem, ker mi je ful všeč. Bi tudi jaz kupila rabljenega, če je v redu ohranjen.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.3.2010 19:13:05)

Binny -> RE: Baby welt Kiss (2.3.2010 19:31:15)

v hrbtnem delu ima desko ali nekaj trdega notri

eva1 -> RE: Baby welt Kiss (2.3.2010 20:09:14)

od katerega meseca pa ste ga uporabljale? a maxi cosi lupinica gre res gor?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.3.2010 8:57:19)

eva1 -> RE: Baby welt Kiss (4.3.2010 19:42:56)

Aha hvala!
Kako pa zgleda, a nogice pol čez visijo al kako to zgleda?

Dudica1 -> RE: Baby welt Kiss (4.3.2010 19:51:12)

jaz imam moon fit-a...sej je isti samo trikolesnik...tud super zadovoljni in tud na njega gre lupinica-adapter je treba kupit...naslon je trd samo lahko se malo premika vse skupaj levo - desno,drugače je pa lepo trdno.
Ima sprednje varovalo,kar je najbolj važnoin za privezat pa v ležeč položaj se da...sami + za ta voziček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Dudica1 -> RE: Baby welt Kiss (4.3.2010 19:53:20)

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Aha hvala!
Kako pa zgleda, a nogice pol čez visijo al kako to zgleda?

nogice ima pa lepo čez ja,sej voziček je itak mišljen od 6 mesecev naprej mislim.

vanilla -> RE: Baby welt Kiss (4.3.2010 19:59:01)

Dudica, jaz sm probala vozit tri in štirikolesnika, pa se mi zdi štirikolesnik bolj stabilen. Kak pa je s 3-kolesnikom v praksi? Je bolj neroden oz. manj stabilen tudi v resnici?

Ker zdaj sm se bolj ogrela za Kissa.... Včeraj je mel BC dnevno akcijo - 100 eur Fit-a..... Sam sm bla bolj proti, da bi mela 3-kolesnika, pa ga nisem kupila. Zdej pa ne vem več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

MušiM -> RE: Baby welt Kiss (4.3.2010 20:03:23)

Hvala za vse odgovore...zaradi vseh pohval sem ga vceraj kupila v dnevni akciji..saj pride toliko kot se prodajajo rabljeni...je ze prezivel prvi sprehod in je res super..pa vsaj en, ki ni predrag...
Je pa rekla trgovka, da jih bodo nehali delat, ker jih je Quinny tožil in so izgubili, ker so kopirali Zappa...tko, da hitro v shopping, ker ko jih zmanjka je konec veselja.

lp

Dudica1 -> RE: Baby welt Kiss (4.3.2010 20:27:54)

IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

Dudica, jaz sm probala vozit tri in štirikolesnika, pa se mi zdi štirikolesnik bolj stabilen. Kak pa je s 3-kolesnikom v praksi? Je bolj neroden oz. manj stabilen tudi v resnici?

Ker zdaj sm se bolj ogrela za Kissa.... Včeraj je mel BC dnevno akcijo - 100 eur Fit-a..... Sam sm bla bolj proti, da bi mela 3-kolesnika, pa ga nisem kupila. Zdej pa ne vem več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .

men se zdi da je ful stabilen ni se mi še nič zgodilo z njim pa tud ta večji se dostikrat gor obeša pa mi ni nič prevrnil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...men je super...sem pa vajena ker mam tavelik voziček tud trikolesnik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.3.2010 21:02:24)

vanilla -> RE: Baby welt Kiss (4.3.2010 22:44:41)

Saj ni samo baby welt na to finto.... Ko zdej tako mrzlično iščem ta voziček, sem zasledila en kup znamk vozičkov, ki so praktično čist enaki, samo druge firme: baby welt, pa bubu je bil tut, pa brevi, hauck, neka nizozemska firma titanium snooze.
Pol bi mogli vse te tožit in bi dobili tožbo, če so jo dobili kao pri baby weltu.

Dudica1 -> RE: Baby welt Kiss (5.3.2010 10:57:14)

Res je doszi sličnih vozičkov ja in vsi se tud zelo razlikujejo v ceni.

MušiM -> RE: Baby welt Kiss (6.3.2010 18:19:54)

Zivepo..ne vem kaj si zelela s tem povedat...pac trgovka je tako rekla...in odkar obstajajo te različice se jim je prodaja Zappov čisto ustavila..saj se vidi tudi na Bolhi...saj se jih full prodaja...
Baby welt jih je pa kopiral in odpravil napake Zappa..zdaj so jih pa tozili in menda dobili..to so besede trgovke[sm=zmeden.gif]

lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.3.2010 19:04:19)

MušiM -> RE: Baby welt Kiss (6.3.2010 20:56:28)

Zivepo verjetno imas prav..so le placane od prometa..verjetno..

MušiM -> RE: Baby welt Kiss (6.3.2010 20:56:46)

MušiM -> RE: Baby welt Kiss (6.3.2010 20:57:10)

Stran: [1]