baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute koliko omar... imate na stanovanjski povrsini na člana? oz. koliko prostora porabite za shranjevanje stvari? mi2 mava kr precej.. v eni sobi mava omaro do stropa, torej cca 230 v visino in dobrih 4m dolgo oz siroko. S tem da mava v tej omari vse najine cunje, podarjene cunje za dojencka, potovalke, eno staro pec, rjuhe, brisace, 2 prenosna racunalnika, en lezalnik za dojencka in neke skatle, katere je treba hrant, ce se kej od tehnike slucajno proda. v drugi omari, katero mava na hodniku, pa je glih tok visoka, dolga je pa cca 3m, mava pa: 2 sesalca, par posod, miljon vreck, svecke, cistila, metle, cevlje, barve, lepila, orodje, stvari za psa, 2 kosa za umazano perilo, obesalnike za jakne, gospodinjske aparate - npr. sokovnik, toaster, grelnik vode, kuhalnik za jajca, masina za kruh pect in pa cevlje. Pa da ne bo kdo mislu da je to na isti polici haha.. cevlji so cist skrajno v levi omari, posode in te stvari pa cist skrajno desno, cunje pa na sred.. itak so pa predelne stene vmes.. pol mava pa se kuhinjske omare, v kateri so krozniki, kozarci itd. + eno omaro mava posebi, kjer mava shrambo za zivila.. in to je vse kar mava mi2 omar.. oz mi3je..
|