barni -> RE: Psihosomatska viroza? ... (4.3.2010 9:20:27)
|
Čili, nam se stanje izboljsuje. Mi smo imeli znizane IgG je, pa so zdaj normalni, imamo pa se vedno znizane limfocitne populacije, tko da se ni cisto ok. Verjetno bo scasoma, mocno upam. Taddy, vsak po svoje. Jaz sem priporocilo pediatrinje upostevala, ker gotovo o teh stvareh ve vec kot jaz. Nikoli nisem rekla, da otroka skrivamo. Gre za to, da postopoma prehaja v novi svet. Meni je to razlozila takole; najprej se njegovo telo poseli z materinimi bakterijami in virusi (pazi, niso vse bakterije in virusi skodljivi), takoj zatem z ocetovimi. Potem postopoma babice in dedki in sele kasneje ostali clani. Gre za postopnost, da se ima otrokovo telo cas prilagoditi in privaditi na nove stanovalce na njem. Lej ne pravim, da je to edino pravilno, tako je pac meni laicno razlozila in ji verjamem, ker je res strokovnjakinja za tle majckene v porodnisnici. Zbolis pa zaradi srecanja z virusom ali bakterijo. To je dejstvo. CE bi sla ven z mokrimi lasmi in ne bi srecala nobenega virusa, potem ne bi zbolela. Zal sem se zaradi lastne izkusnje MORALA osebno seznaniti z vsemi temi temami, tako da mi je cela slika precej bolj jasna in ne upostevam vec posplosenih razlag okolice, kako so "zdravi" ali kako se lahko prehladis. In pri nas ni bil vedno samo vrtec vir okuzbe, temvec tudi domaci, ki si niso dali dopovedati, da so bolni. Tasca je z bronhitisom hotla pridt na obisk. HALO? Saj samo malo kasljam, Ja ja...ze vredu. Tudi jaz se opravicujem, ce sem nasmetila temo.
|
|
|
|