|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
9.3.2010 15:15:30   
Katjusa
kaj se pa Tristana tako držiuser posted image user posted image user posted image user posted image bošček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj gre ju3 podpisat pogodbo za nakup stanovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.3.2010 15:20:17   
Urša08
Tamika ma ne jaz sem tuki, no nekjje po stanovanju bluzim, mal se igram, mal pospravljam, vse po malemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša supercauser posted image user posted image user posted image Zdej gre pa zaresuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 877
9.3.2010 15:21:18   
TAMIKA3
katjuša hvala za user posted image , ne vem kaj ga daje zadnje čase user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za stanovanje, se veselim z vami

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 878
9.3.2010 15:23:16   
TAMIKA3
urša, a prideš še malo k meni  user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 879
9.3.2010 15:24:25   
Urša08
Tamika ne bo zneslouser posted image user posted image user posted image Dej probi mal moža nštimat da mal pomagauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 880
9.3.2010 15:27:10   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika ne bo zneslouser posted image user posted image user posted image Dej probi mal moža nštimat da mal pomagauser posted image user posted image user posted image

a niti za kavico? saj pomaga, pa je vseeno še dosti za narediti  user posted image user posted image
smo bili v soboto v LJ, sem te hotela klicat, pa nam je bilo že pozno user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 881
9.3.2010 15:29:35   
Urša08
Tamika škodauser posted image - kolk časa ste pa vozili do LJ? Ste kej pametnega najdli?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 882
9.3.2010 15:32:59   
TAMIKA3

Tamika škodauser posted image - kolk časa ste pa vozili do LJ? Ste kej pametnega najdli?

ko smo prišli do cerkvenjaka, smo se obrnili, ker smo pozabili voziček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj pa vem 2 urci user posted image
pogledali smo si peči, ker mislimo renovirat kurilnico

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 883
9.3.2010 15:36:48   
Urša08
Tamika samo da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem tamaledva zrihtat in na poštouser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 884
9.3.2010 15:37:57   
TAMIKA3
upam, da boš srečne roke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 885
9.3.2010 15:51:49   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

upam, da boš srečne roke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 886
9.3.2010 15:52:18   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kaj se pa Tristana tako držiuser posted image user posted image user posted image user posted image bošček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj gre ju3 podpisat pogodbo za nakup stanovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 887
9.3.2010 15:53:53   
MIHAILO
tristan - najprej driska, laringitis, vneto uho, zdaj pa pokašljuje, pa še topel je 37,8

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 888
9.3.2010 16:28:30   
sjmm

Tamika hvala za kavicouser posted image

A po otročke si že šla?

Sjmm kako ste? Že vsi na kupu?

hoj hoj...smo ja..je že mravliščeuser posted image user posted image , mali spi....dons je nemogoč...ga tud na tla ne smem dat, me vleče za hlače in tuli.....zgleda da je spet nazaj un ta tečen obdobjeuser posted image user posted image user posted image ....z Mihcem sva nalogo nardila, z Janom sva popravo geometrije zrihtala, saška je imela spet dolg jezik...mi je en mal kri zavrela...zdej bo pa posodo po kosilu zrihtala...mi je naprej vrgla, da se njene cote sploh ne operejo ta prav cajt...da nima kej za kombinirat...pa se mi zdi, da sploh ne delam druzga k njene cote perem pa peglam....drugi že kr iz kupa potegnemouser posted image ..no, sem rekla, da če bi ji manj po celi sobi cote ležale, bi ble pa hitrej opraneuser posted image

kako kej pri vas???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 889
9.3.2010 16:29:40   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image katjuša...superrrrrrrr!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 890
9.3.2010 16:30:19   
baki
tk nik je mel dons predčasno kopanje.je bil v bani že 15.15.da ne bomo šli me umazanceuser posted image user posted image user posted image .menda bo pa ja dons vredu spal,da ne bo večernega zbujanja vsako uro.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 891
9.3.2010 16:32:03   
sjmm
tamika...za tristana.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bogi..zdej je pa res imel že dost...zadn cajt za sončka in rožice...pa da se znebimo 4 sten in gremo na zrak...topel po možnostiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 892
9.3.2010 16:33:45   
sjmm
grem mal lase oprat, da se bom spet poznalauser posted image user posted image , pa kruh vzhajam...enga ogromnega, da bo mir za ene 2 dni...takega pirinega, da bo bol zdrav...bo treba mal premesituser posted image

ajde...pridem back!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 893
9.3.2010 16:34:25   
baki
katjuša super za pogodbo.boš vidla kk bo fajn.jst si sploh ne predstavlam da bi mogla živet pri njegovih ali pri mojih.so vsi za v en koš.za kratek cajt bi še šlo pol pa se sprčkaš pa sploh ni fajnuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 894
9.3.2010 16:38:06   
Deja
Dober dan...

Joj punce kak sem razkurjena.....najraje bi dohtarja zamenjala - če bi imela kam drugam za iti... bi takoj šla stran od te ko jo mam zdaj...

Danes je sine imel zobozdravniški pregled...in jaz sem se v službi zmenila da bom imela bolniško in da bolniški list prinesla do konca meseca...
ker pa moja zdravnica dela danes popoldan, sem si hotela papirje takoj zrihtat. Zato sem šla prej k njej z listom na katerem piše da je Žiga imel pregled in da bi mi napisla bolniški list.
Ona pa pravi da to ne more, da mi lahko da le zdravniško potrdilo, bolniške pa za to ne morem dobit... user posted image Tak da zdaj sploh ne vem kaj mi bojo v službi rekli, ker potem takem mam danes plavega... al kaj? No tega pa si glih ne morem privoščit, glede na to da sem na pogodbi....eh...user posted image
Dopusta še sicer imam 5dni, samo bi mi ga morala ravnateljica kao odobrit teden dni prej, pa svašta.....v glavnem tako sem mislila da bo manj problemov, pa zgleda da sem se vštela...user posted image user posted image user posted image

Tak da je vsa moja dobra volja šla čav čav....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 895
9.3.2010 17:20:14   
claud
LARISSA IMA PRI 13.MESECIH:

8640 g
78 cm

Danes smo bili na cepljenju...zeloooo jokala....upam da ne bo kalih reakcij...menda se pojavijo približno po 1 tednu...
A tisti k so bli že cepljeni ste imeli kaj težav?

Glede službe....sj se niti ne sekiram....bom že dobila....ampak na tak način dela kot ga imajo tam se niti ne bi hotla navadit.....šlamparije se hitro navadiš,ampak potem se jo težko odvadiš.
Mihailo o imenu salona pa ne bi tukaj pisala....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 896
9.3.2010 18:10:06   
PapuaNG
Pozdravljene,

ne vem, če sem prejšnji teden tudi v vašo temo 'upadla', vendar se na vas zopet obračam z vabilom k snemanju reklame za slovensko blagovno znamko za otroško prehrano. Reklama bi se snemala ta vikend (13. in 14.3.) na domu otroka (ekipa bi prišla posneti, vse skupaj bi trajalo cca 1 uro). V poštev pridejo dojenčki, stari od 11-15 mesecev, zaželeno je, da znajo sami jesti - v reklami naj bi otrok jedel hrano tega proizvajalca (mama ni v reklami, na žalost user posted image ). Drugi pogoj je, da otrok stanuje v Ljubljani (ker se snema na domu otroka). Za samo snemanje dobi otrok 'nagrado' 100 evrov bruto, v kolikor bi bil izbran za dejansko reklamo, pa 200 evrov bruto. Če je katera zainteresirana, naj mi prosim piše na ZS za več informacij.

lp, papua

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.3.2010 19:05:29   
Čebel@
čer

Hana pančka,ati dela večerjouser posted image user posted image user posted image user posted image .....sem si "priborila" še 1 teden bolniške-imam v torek kontrolouser posted image user posted image user posted image

katjuša.......juhuuuuuu za pogodbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full sem vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm.....sej puberteta bo kmalu mimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deja.....za zobozdravniški pregled ne vem kako je-za ta redna cepljenja in sistematske preglede pa ti jahko p napiše potrdilo in osebni zdravnik ti MORA dati bolnško za tist dan....daj se probaj pozanimat če jo lahko dobiš tudi za zobarja bolniško.....drugače pa pri nas ni nujno da v naprej poveš za dopust-če si bolan recimo le 2 dni-dajemo dopust ker se nam manj pozna pri plači.....pogovori se z vašo ravnateljico......evo še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

claud.......mi smo imeli reakcijo-v soboto(10 dni po cepljenju) je dobila pikice,včeraj jih je bilo še malo,danes pa nobene večuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 898
9.3.2010 19:08:34   
Čebel@
deja......če želiš lahko jaz jutri dopoldan pokličem svojo dohtarco in se pozanimam?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 899
9.3.2010 19:55:13   
Čebel@
zgleda vse malčke dajete spat........grem pod user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?