Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 7:47:10
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša..kako skuhaš gres? Čebel@ zavrem mleko, dodam malo sladkorja (lahko tudi brez) in ko je mleko tik pred tem da zavre stresem notri gres in mešam ene tri minute in to je to. Količinsko je pa takole . približno ena šalčka mleka (približno 2,5 dcl) in 2,5 žlice gresa. Potem stresem na krožnik in če se mi zdi da je pregost dodam malce mleka. Isto lahko narediš tudi z adaptiranim mlekom, če ji še daješ.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 7:49:43
|
|
|
|
baki
|
urša a si že popila kavico?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 7:59:24
|
|
|
|
Urša08
|
Baki kavico sem že ob pol sedmih z možem skupaj popila predno je šel v službo Pa ti?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 8:03:55
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk,urša.....hvala za navodila ....moram kupiti gres....na katermu oddelku v trgovini ga bom pa najdla? .....petrušk a ti soliš gres? .......jaz se spomnim da je bilo to sladko,ko nama je mami delala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2010 8:09:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 8:15:08
|
|
|
|
baki
|
evo me.sem po tavečem bajto v red spravla.bomba je bla.pa vsak dan pospravim pa vsak večer mam bombo.zdej pa ne vem a sem jst smotana al smo res take s.v.i.n.j.e.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 8:28:11
|
|
|
|
baki
|
a je kera tle?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 8:32:32
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Oddelala vcerajsnji dan... tam me ne vidijo vec....najprej je the boss neki mutil s pogodbo in zavodom...pol sm pa vidla kako delajo in vse ostalo,sm bla ful razocarana in se nikakor ne vidm tm not. Evo ze iscem drug siht. Grem pisat prosnjo....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2010 8:34:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 8:34:51
|
|
|
|
baki
|
glih sem naroča modrega jana za katjo .tle je kazalo da je brezplačno.zakaj pa ne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 8:38:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk,urša.....hvala za navodila ....moram kupiti gres....na katermu oddelku v trgovini ga bom pa najdla? .....petrušk a ti soliš gres? .......jaz se spomnim da je bilo to sladko,ko nama je mami delala ja jst ga vedno solim...ampak čist čist ene par zrnc...se mi zdi da šele pol dobi pravi okus...sj ni slan na koncu....sam okus se razvije....sj pol k je kuhan dam gor kakav ali naribano čokolado.... zanč sm pa za večerjo nardila mlečni riž pa ga je tud ful lepo pojedla....pa isto...mleko zavreš, dodaš riž in kuhaš ene 20 minutk....tik pred koncem dodaš sladkor in naribano jabolko, ali rozine, ali....po želji :))
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 8:42:35
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki glih sem naroča modrega jana za katjo .tle je kazalo da je brezplačno.zakaj pa ne brezplačno????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 8:52:05
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: baki glih sem naroča modrega jana za katjo .tle je kazalo da je brezplačno.zakaj pa ne brezplačno???? ja tule ob strani foruma je pisalo naročite brezplačni zvezek modri jan.k sem šla pol še enkrat preverit če je res brezplačni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 8:55:28
|
|
|
|
Urša08
|
Punce jaz sem pa ravnokar eno prošnjo spisala. Sej sploh nisem mela namen do septembra kaj poslat - sam za tole služico se splača. Zdej bomo pa vidli al je namenjana. Ma sej mislim da itak nč ne bo sam če bo bo pa superca Se grem s pidžame skidat potem pa najbrž do kolegice na kofico, popoldan pa na pošto oddat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 8:55:53
|
|
|
|
baki
|
tk zdej grem pa za kruh premesit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 9:07:28
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo...... za pošlihtan začetek dneva in da je Šime vseeno prinesel claud.....ne sikeraj se-ko se ena vrata zaprejo,se druga odprejo-boš ziher najdla boljšo službo petrušk....no to s soljo pa nisem vedela-hvala baki.....ti si itak čist preveč pridna s kuhanjem urša....navijam zate za eno super službico Hana je pojedla svojo dozo mleka,je že preoblečena in se igra,jaz se moram pa še iz pižame skidat in tudi kaj pametnega dat v usta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 9:10:03
|
|
|
|
petrušk_
|
eeejjjjl punce...helpppp...eva ma ful vneto ritko....kaj ve uporabljate v tem primeru?? kakšen nasvet, da vidim, če sm že use uporabla
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 9:13:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ eeejjjjl punce...helpppp...eva ma ful vneto ritko....kaj ve uporabljate v tem primeru?? kakšen nasvet, da vidim, če sm že use uporabla nam je edino pomagala ena kremica ki so jo zmešali v lekarni(na recept) in ima podobne sestavine kot praška pasta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 9:14:50
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ eeejjjjl punce...helpppp...eva ma ful vneto ritko....kaj ve uporabljate v tem primeru?? kakšen nasvet, da vidim, če sm že use uporabla nam je edino pomagala ena kremica ki so jo zmešali v lekarni(na recept) in ima podobne sestavine kot praška pasta aha...hvala čebel@....sj mam praško pasto...pa sudocrem tud uporablam, pa pri vsakem previjanju sm naročila da ji morjo ritko umit.....upam, da bo boljš
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 9:17:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ eeejjjjl punce...helpppp...eva ma ful vneto ritko....kaj ve uporabljate v tem primeru?? kakšen nasvet, da vidim, če sm že use uporabla nam je edino pomagala ena kremica ki so jo zmešali v lekarni(na recept) in ima podobne sestavine kot praška pasta aha...hvala čebel@....sj mam praško pasto...pa sudocrem tud uporablam, pa pri vsakem previjanju sm naročila da ji morjo ritko umit.....upam, da bo boljš ja pa z vodo naj jo umivajo,pa fino posušit predno se plenička zapakira
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 9:26:55
|
|
|
|
sjmm
|
jutro! pijeva kofi...noč neki srednega mali že 2 dni neki tečkan ......spet una pesem...mami mami nikjamor brez mene pa zdej je na ful jedu 7x na dan...včeri se je pa kr neki afnal ene 2x....no, sej je pojedu, sam ne s takim veseljem...upam, da so sam zobki, ker ne pusti umivat,niti pogledat v usta, kar se še ni zgodilo, tko, da sumim še ostali 2 štirkici, da delajo štalo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 9:28:27
|
|
|
|
baki
|
evo me .testo vzhaja,nik spi,tk da mam malo cajta.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 9:29:41
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ eeejjjjl punce...helpppp...eva ma ful vneto ritko....kaj ve uporabljate v tem primeru?? kakšen nasvet, da vidim, če sm že use uporabla imam ognjičevo kremo.ni ga bolšega.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 9:31:23
|
|
|
|
baki
|
je še kera tu?če ne grem malo na kavč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 9.3.2010 9:46:46
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan noč , ne vem več kaj ga daje zobki drugače kar gre, fiziterapija , včeraj so me moji presenetili z
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?