Čebel@ -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 (15.4.2010 20:19:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud....kako je v službici? Hej! Vas mal berem pa mi se ni ratal nc napisat, k moram za Larisso letat, pa stiska se pa tko....[sm=smiley1.gif] V sluzbici je SUPER!!! Tok z veseljem se nism hodila v sluzbo.....mal sm edin zalostna ker grem zacasno v drug salon ki se odpre v sredo in bo cist dru team, pa se mi zdi od 4ih samo 1 punca ok[sm=zmeden.gif] S temi k smo pa zdj tuki se pa ful dobr razumemo, smo se res ujele....mah sj bo[sm=smiley1.gif] Kako ste kj vi? Puzle mamo tud mi se po tleh in tud men gre na zivce to kr naprej sestavljat[sm=hudicek1.gif] o full sem vesela da ti je kul v službici[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]........boš videla da se boš tudi z tadrugo ekipo ujela[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mi smo uredu.......Hana nas je začela vodit oz, prime za 1 roko in gremo,tko da bo treba počasi še čevlje kupit Wau bravo Hanci!!!!!!!!!11[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] A ni lepo ko te prime za roko in te odpelje nekam...v neznano[sm=9nebesa.gif][sm=smiley36.gif] ja,nabijava kilometre po stanovanju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].....zdej tud full s poganjalčkom šeta,tko da še je upanje da moja pupa shodi[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|