črticaa -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 (12.4.2010 12:51:19)
|
pozdravljene mi smo šli učer u volčji potok, 2 družini,.da bi bimeli celo kakšno družinsko sliko :) mi plus dinozavri :) no pa ni blo nič iz tegaa,.... ker nas je čist namočil,..se je uscalo z neba kot da bi en škaf na nas prevrnu :) potem smo šli pa v botano jest :) in kar naenkrat največji sonček :) joj res smo v minus padl :) in zdj bomo ob prvem soncu ponovili obisk :) sedaj sva se z mojmu zmenila da bomo šli 1 na mesec nekam,..sj bi šli večkrat ampak so financi ubitačne,.... tako da gremo nasleden mesec v zoo ker imajo naravoslovni dan,.. bomo otroke sllikali s kačami :) ne mal heca, s piščančki :) andrej je do četrtka doma , ker naj bi šel v nemčijo,..ampak si je premislil[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]čist moj bo :) samo škoda ker morm delat :) drgač mamo pa ta vikend adrianov rojstnii dan,.. in se je odločil da letos ne bo imel torta,..ampak pice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tako da bom naredila eno dobro rolado,..bl zame kokr za koga drugega :) ampak saj svečke bo lahko pihal,..še zadnjič :) lep pozdrav upamda imate saj kje v sloveniji sONCE :)
|
|
|
|