spet baby check mini (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

svetlana1 -> spet baby check mini (6.7.2005 19:57:08)

...........kdaj ga lahko uporabim, ali je prekmalu en teden pred pričakovano :hudicek:.
Nekje sem na forumu prebrala, da je možno da pokaže že takrat.
sem že zelo nestrpna........
Hvala

aljča -> spet baby check mini (6.7.2005 22:00:06)

Raje še počakaj da boš imela en dan zamude potem boš videla pri čem si.:roza::modri::miska::miska::miska:

1Tanya -> spet baby check mini (7.7.2005 8:27:03)

Svetlana,

tud mene matra, da bi ga že zdej nardila, pa čeprav manjka še en teden do :hudicek:, ampak se vsak dan prepričujem, da bo kmalu tu petek 15. in upam, da me :hudicek: ne prehiti!

Zdrživa do petka, mogoče pa se nama le nasmehne sreča, pa še v tolažbo, da nismo petek 13.!

Pa sporoči novičko!

gaja* -> spet baby check mini (7.7.2005 8:38:57)

Raje počakajta da vsaj en dan zamuja, da ne bosta morda že prej razočarani. Mogoče zdaj ne bi pokazalo, bo pa potem!! Poskusi vzdržat, saj vem kako je, najlažje je drugim pamet solit :)-:)-:)-

emaa -> spet baby check mini (7.7.2005 8:48:35)

pa saj ni težko čakat, jaz pa testa nikoli ne naredim pred izostankom, ponavadi počakam vsaj tri dni izostanka

Mijavček -> spet baby check mini (7.7.2005 13:01:25)

Pomojem en teden pred :hudicek: ne more pokazat, saj se bebica sploh še ne vgnezdi.
Mogoče kakšen dan prej, ja,... ampak jaz raje počakam, da pride M:hudicek:

LP Mijavček:muca:

lilu -> spet baby check mini (8.7.2005 11:52:33)

Svetlana men je pokazal 27. dan, čeprav jih mam na 30 dni,vseen pa še par dni vsaj počaki, da ne boš razočarana po nepotrebnem, vem pa da se je težko zadržat;););)

držim pesti da ugledaš:roza:

Stran: [1]