|
RE: "Majčkeno" too much, a? 2.3.2010 17:51:25
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Gina Če greš dandanes v štacuno, pa so ženske kavbojke krojene širše okol pasu kot moške. gina, pa takih kavbojk si ne vlečeš pod joške...pustiš jih na bokih Ja, če imaš žensko postavo, imaš na hrbtu potem vsaj 10-15 cm lufta, s katerim nimaš kaj delat - na bokih jih imam valjda, kakšen trebuh nimam glih nekega trebuha niti okrog njega kaj dosti - če bi si jih gor navlekla, če bi se to sploh dalo ker so nizke, pa jih nimaš kam navlečt, bi imela vsaj 30 cm lufta zadaj, to se ne da nosit spljoh.. Če vzameš manjšo številko, ti je pas ok, čez tace pa ne, če nimaš glih zobotrebcev (meni so moje noge čist všeč). Mi tudi nikdar nič čez pas ne visi, v pasu ali na bokih najožje hlače mi dol lezejo zaradi širine pasu, moram obvezno pas nosit povsod zraven. Mam tako postavo. Pa moja rit mi je čist všeč, pa decem tudi. Vijoličarka, jaz tudi jemljem včasih moške hlače, ampak iz drugega razloga kot ti, ker so ožje čez pas in širše čez tace. Ženske hlače z izrazito širokim pasom dobiš v Takku. Ma skoraj povsod jih dobiš, obratnega ne dobiš, hlač ozkih čez pas ali čez boke - proporcionalno mislim glede na širino riti ali nog. Številka 36 je skoraj vedno v proporcah, št 38 še kar za silo zgleda neka oblika, potem se pa vsaka številka gor samo še v pas širi, pa nikamor drugam.
|
|
|