Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 10:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
se bliža poletje, ne? meni uspeva... s spremenjenim načinom življenja.
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 10:16:18
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 evo. dobila uradno potrditev, da je za moje tezko dihanje krivo to, da sm DEBELA (in ne astma al pa srce, ker je oboje v vec kot odlicnem stanju). dohtarji na Golniku so rekli, da body strajka, ker je navajen na 10 kil manj (jap, se nabere speha v 3 letih ) in rednega sportanja. da crknes. ce kdo ve za cudezno hujsanje prek noci, se priporocam. poudarek na cudezno. diete trajajo predolg, pa se crknem lohk od lakote. seks ne pomaga - to je prvenstveni razlog mojih presezkov (& 2 mulcev, ki se vedno ne spita). ne rabiš nobenih diet, ravno zadnjič mi je ena potožila, da si je zaradi diet uničila želodec... svetujem 5 do 6 uravnoteženih obrokov, da v večernih urah ne uživaš preveč ogljikovih hidratov... se odrečeš kruhu, krompirju.. in ne mislit, da boš čez noč shujšala... ampak zdravo hujšanje je 2 do 3 kile na mesec, samo tako bo ta teža tudi ostala, sicer se ti vrne kot bumerang pa še mal zraven pride.... pa rekreacija... pa ne srehajat sem pa tja, ampak aktivna kardio vadba... tek, bicikl - aktivno, nordijska hoja,... da pulz dvigneš nad 130 še kej?
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 10:20:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja se bliža poletje, ne? meni uspeva... s spremenjenim načinom življenja. Super Ampak dajmo motivirati še metuljčico
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 10:29:41
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz sem pa našla svoj način hujšanja - kg mi gredo (sicer počaaasi - ampak vztrajno) dol, pa sploh ne hujšam načrtno, zato mi ni bilo jasno, zakaj. Zdaj sem pa ugotovila, v čem je fora - pri kosilu moram zraven futrat 2 otročka, zato nenamerno jem enih 3x počasneje, kar pomeni, da v istem času tudi bistveno manj pojem kot prej, ko sem samo zmetala kosilo vase.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 2.3.2010 10:30:00 >
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 11:09:45
|
|
|
|
viroza
|
Uradno in neuradno debela ti svetuje: več migat,manj žret. Ne mislim tako hudo kot sem napisala ampak je res.
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 11:11:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Začni kadit (če še ne kadiš). a bosta mulca zarad tega kaj bolje spala Odvisno, kaj boš kadila.
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 11:14:17
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
nobena dieta ti ne bo pomagala. oz lahko da boš shujšala ampak takoj k boš začela normalno jest boš fasala vse nazaj pa še kej zravn. treba je na dolgi rok zastavt zadevo...jest 5x na dan in pravilno hrano, vsaj 5x na teden 1 uro športa. če maš od tega zares zdravstvene probleme ti priporočam center medico - je na zzzs večina zadev, neki doplačaš ampak ni sile. pozanimaj se če te zanima.
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 11:21:07
|
|
|
|
zmajaz
|
Hvala punce - s tole temo ste me motivirale, da sem spet začela z vadbo z utežmi, s katero sem nameravala po dolgem premoru začeti že po novem letu, pa se še do zdaj nisem spravila zraven. Zdajle sem pa pravkar odtelovadila vaje po programu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2010 11:26:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 11:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: k.tja se bliža poletje, ne? meni uspeva... s spremenjenim načinom življenja. Super Ampak dajmo motivirati še metuljčico saj to je motivacija, a ni? metulj(čica) že sama ve, kako in kaj, potrebno se je samo odločiti in se tistega držati. mogoče še nasvet, ki se ga zdaj držim: pred vsakim obrokom spijem 3 dcl vode. jem 5x dnevno.
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 11:30:57
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Super Ampak dajmo motivirati še metuljčico a ste iz mojga posta kakorkoli razbrale, da vas prosim za nasvete, ko jih tko dobronamerno talate okoli? Ne, ti res nisi prosila za nasvet....ti si prosila za čudež.....kako shujšati čez noč......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2010 11:33:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 11:39:21
|
|
|
|
liliana
|
Zdaj pa moli......
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 12:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Super Ampak dajmo motivirati še metuljčico a ste iz mojga posta kakorkoli razbrale, da vas prosim za nasvete, ko jih tko dobronamerno talate okoli? Iz tvojega posta je razvidno, da želiš mini max efekt. Žal mi je, če sem te užalila. Liposukcija, nič lažjega, ali pa svoj čudež raje naroči pri Fairy Godmother.
< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 2.3.2010 12:19:18 >
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 12:22:29
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
k.tja s tem pitjem vode ne delaš drugega kot razteguješ želodec. najboljše je če 15 min pred in po in med obrokom ne bi pili ničesar!
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 12:29:52
|
|
|
|
zmajaz
|
Ja - tole pitje vode pred obrokom naj bi bilo najbolj idealno če je cca. 30 minut pred obrokom, vsekakor pa ne tik pred obrokom.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2010 12:34:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 12:44:59
|
|
|
|
Gina
|
Metulj, a veš, če si utrujena od res hudega tempa življenja, pa sama za vse, plus ponoči vstajaš, ne more biti drugače, kot da rabiš te kalorije, če ne bi crknila od hudega. Pri sebi opažam, da bolj kot imam naporen lajf, več jem in obratno. Jaz bi na tvojem mestu najprej naučila mulce ponoči spat, če niso pod enim letom starosti, ker takrat če ne spijo, smao sebe mučijo, ne le tebe. Morajo se naučit spat, pa če sami ne znjo, jim pomagaj pri tem in jih ne toleriraj, če te zbujata - fiziološko tega več ne rabita. Potem deca mal pred dejstvo postavi, potem taščo mal več ponucaj, pa malo zase poskrbi - pojdi na kavo, h frendicam, al pa kar ti je pač fajn, pa ti garantiram, da ne boš rabila tolk kalorij, da preživiš normalen dan - brez vsakih diet in razmišljanja o hrani. Pa a veš kaj, boga zahvali, da je astma ok, pa srce ok, pa če maš tud preveč kil. Ker tisto dvoje je pa mnogo hujša zadeva lahko.
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 13:10:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA k.tja s tem pitjem vode ne delaš drugega kot razteguješ želodec. najboljše je če 15 min pred in po in med obrokom ne bi pili ničesar! IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Ja - tole pitje vode pred obrokom naj bi bilo najbolj idealno če je cca. 30 minut pred obrokom, vsekakor pa ne tik pred obrokom. vidiš, ALWAYS LARA, na to pa nisem pomislila. res pa je, da najprej popijem vodo, potem pa si pripravim za jest, tako da mine vmes nekaj minut. hvala za opozorilo. tudi tebi, zmajaz...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2010 14:28:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2010 14:30:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2010 14:33:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 2.3.2010 16:53:58
|
|
|
|
HuAnita
|
Metuljčica - poznam en čudež - Čaj za hujšanje od patrov iz Olimja. 3x dan piješ ta čaj, pa si v enem tednu vsaj ob 7 kg. Čudež? V tem, da lahko neomejene količine zraven spiješ vode, .... hrane pa nobene. Menda pomaga!
|
|
|
|
RE: uradno sm debela... 3.3.2010 21:15:43
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 definitivno se staram. nism vec cinicna, kot v dobrih starih cajtih, izgubljam ostrino. folk me ne dojame. To bo zarad tega, ker si omenjala najprej zdravje...Sej jst sem dojela, da si ti cinična...sam me je tole z zdravjem speljalo na resna pota...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?