Nenya -> RE: biti ženska danes in včasih :) (3.3.2010 14:10:14)
|
Hb se meni ni treba rihtati - vsaj ne več kot želim sama. Žal smo se ženske ujele v to past, da moramo biti karseda blizu popolnosti - kar je čista bedarija kar se mene tiče in predvsem sredstvo za prodajanje in služenje denarja. Žal mi je za tiste, ki to od njih zahteva služba, čeprav to kar malo težko verjamem, priznam. Ne razumem da bi lahko centimeter debela plast mejkapa usodno vplivala na potek kakšnega službenega opravila. Če nisi ravno stilist, pa še ti si po moje ne morej privoščiti, ti verjetno ni treba slediti čisto vsakemu modnemu trendu. Glede britja, ga razumem pri tistih, ki imajo močne črne dlake, moje so svetle in jih je malo, zato me ne motijo, če [sm=love.gif] želi da si obrijem intimne predele mu to z veseljem dovolim, sama se ne brijem. Da bi vstala eno uro prej da si lahko narišem drugačen obraz in se odločim kaj bom oblekla - ni šans. Se ne ličim, se niti ne znam. Oblačim se pa tudi bolj udobno kot modno. Tudi pri obutvi velja isto. Zagovarjam urejenost, čistočo ne pa najnovejših modnih smernic. Če so najbolj modna obleka, ličenje in zunanjost edini adut ženske ...
|
|
|
|