Annny -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 18:39:55)
|
O Jana, kakšno naključje:)- Kje pa ste sedeli, jaz se vas ne spomnim, ker sem mislila na toliko drugih stvari:zmeden2::)- Veš, tudi pri nas smo imeli zmedo s tem spanjem, ker je tamalčica navajena zaspati okrog 17.30, v hotelu pa prvo noč sploh nismo dobili otroške posteljice, tako da smo imeli 'veselo' celo noč..pa popolne teme nismo mogli narediti..eh, kaj bi govorila. Šele cca 10 dni po vrnitvi se Naja privaja na stari ritem spanja (ne več z zamikom nekaj ur, kot je bilo to v Grčiji). Drugače pa nismo imeli problemov...no, bolj bi bila vesela, če bi bili Grki malo bolj prilagodljivi kar se tiče otroške hrane..ponekod celo nimajo mikserja:zmeden2: No, hvalabogu sem imela s sabo dovolj Frutkov in Hippov, čeprav me je moj :love: pred odhodom hecal, da me bo vpisal k Jehovcem, tako zalogo smo nesli s sabo:)-:)- Drugače smo bili pa mi med samimi Italijani, hehe..na srečo oba govoriva ital., pa smo se ves čas 'švercali' na 'brezplačnih' ležalnikih, turističnem avtobusu ipd..prav hecno..nihče ni preverjal, kdo je od kod. Ste tudi vi uživali, kajne?9nebesa9nebesa Ej, jaz bi šla takoj še enkrat!:sloncek::sloncek::sloncek: Zdaj se pripravljamo na še ene počitnice, ko smo uspešno opravili ta 'ognjeni krst':)
|
|
|
|