Vrnili smo se iz Grčije (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jana30 -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 17:16:55)

Nekaj slikic sem dala v album. Poglejte si jih in si spočijte dušo. Imeli smo se krasno.

Annny -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 17:44:27)

Fino, mi smo bili pa pri sosedih..na Samosu;)
Kako ste kaj prestali polet?

muki1 -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 17:52:48)

O Jana, pa so res lepe. Najlepša mi je pa tista z otročkom (ne v vodi, ona druga) res prava umetniška. Ste se morali prav fino spočiti a ne?

jana30 -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 18:00:12)

Anny, pol smo se pa vidli na letalu? Smo vas pobasali 28.6. a ne da? Let smo vredu prestali, samo moj fant ni spal skoraj nič. Ni navajen zaspat v naročju, tako da smo bili bolj mobilni. Je pa tudi Samos čudovit kajne? Verjetno pri nas pade drugo leto. V katerm hotelu ste bili?Ste imeli samo NZ ali POL?
Spočili smo se re, ker je otok oaza miru res da, ni tako turističek kot drugi grški otoki. Nam je bilo všeč.

Annny -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 18:39:55)

O Jana, kakšno naključje:)- Kje pa ste sedeli, jaz se vas ne spomnim, ker sem mislila na toliko drugih stvari:zmeden2::)-
Veš, tudi pri nas smo imeli zmedo s tem spanjem, ker je tamalčica navajena zaspati okrog 17.30, v hotelu pa prvo noč sploh nismo dobili otroške posteljice, tako da smo imeli 'veselo' celo noč..pa popolne teme nismo mogli narediti..eh, kaj bi govorila. Šele cca 10 dni po vrnitvi se Naja privaja na stari ritem spanja (ne več z zamikom nekaj ur, kot je bilo to v Grčiji).
Drugače pa nismo imeli problemov...no, bolj bi bila vesela, če bi bili Grki malo bolj prilagodljivi kar se tiče otroške hrane..ponekod celo nimajo mikserja:zmeden2: No, hvalabogu sem imela s sabo dovolj Frutkov in Hippov, čeprav me je moj :love: pred odhodom hecal, da me bo vpisal k Jehovcem, tako zalogo smo nesli s sabo:)-:)-
Drugače smo bili pa mi med samimi Italijani, hehe..na srečo oba govoriva ital., pa smo se ves čas 'švercali' na 'brezplačnih' ležalnikih, turističnem avtobusu ipd..prav hecno..nihče ni preverjal, kdo je od kod.
Ste tudi vi uživali, kajne?9nebesa9nebesa
Ej, jaz bi šla takoj še enkrat!:sloncek::sloncek::sloncek:
Zdaj se pripravljamo na še ene počitnice, ko smo uspešno opravili ta 'ognjeni krst':)

Annny -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 18:42:51)

Še to: zelo lepe slike imaš v albumu! Tudi jaz sem slikala to drevo s temi ' roza puhki' (zadnja fotka v tvojem albumu)..res lepo, kajne..mogoče veš, kako se mu reče?
LP

Baldi -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 18:55:48)

Ooooo, kalispera jana 30 in Annny. A ste že nazaj.

Ja težko se je spet navaditi na vsakdanji ritem po dopustu. Še posebej, ker sedaj skoraj vsi odhajajo, mi bomo pa doma.

Moji dve:love::duda:sta pa še zboleli:((

PS.: Tudi jaz še dopolnjujem svoj album:).

Annny -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 19:19:15)

Ojla, Baldi, hvala- sem že videla tvoj album: zelo lepo! A tisto je pa taka posebna majica, da te RR-jevci prepoznamo?:)-:)-
Upam, da se tvoji dve lubici kmalu 'pocajtata', ker poleti biti bolan res ni fajn. Sej bo!!:rozica:

Annny -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 19:34:44)

Baldi, vi ste pa imeli pravi luksuz:love:
Midve z Jano sva bili zgleda na bolj robinzonskih destinacijah:)-:)- Iz osebne izkušnje ti povem, da na celem Samosu prodajajo točno 2 različni kašici za otroke. Ena je sadna in ena zelenjavna. Pa še te zaloge pridejo 1x mesečno: ko zmanjka, zmanjka. Tako so mi povedali v več trgovinah.
Ko greš pa v restavracijo, ti pa rečejo, da nimajo mikserja, brez heca.
No, kaj pa sploh hočemo, mi razvajeni Zahodnjaki, hehe
Tako da- nekst tajm ol inkluziv :miska::)-

jana30 -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 20:17:46)

Babike, pa saj ni bitno all incluziv al pa robinzonsko, važna je natura pa družba.
Anny tud jaz vas na letalu nisem videla. Za ono drevo bi pa tudi jaz rada vedela kko se mu reče, bom še malo poiskala pa ti povem če najdem.
Čuješ pol ste bli v Serenas beach če je blo celi kup italijanov a ne? Sem čula včeraj na letalu ko so se eni pogovarjali, samo hotel je menda na plaži in čudovit pa hrana bojde super.
Baldi kaj praviš na Rodos?Na otok mislim, hotel je itak naj naj naj.
Lesbos sploh ni turističen. Z nami v hotelu so bili eni iz LJ in jim je blo za umret ko ni blo nič zabave.Nam z dojenčkom je pasalo.
Jaz pa sem kar sabo vzela paličnega in pa grelnik za vodo pa celi kuh hippp kašic pa frutekov in ni blo panike, pa naš itak vse je da ni blo problema.
Anny koliko je stara tvoja punčka?

Annny -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 21:14:34)

Ojla,
ja, bili smo v Sirenes Beach hotelu..sobo smo imeli v pritličju, balkon pa zunaj na plaži. Samo hop čez ograjo pa smo bili že pri vodi. Tudi hrana je bila super in osebje ful prijazno. Nimam niti ene kritike, razen tega, da imajo internet preko telefonske linije, hehehe.
Moram pa reči, da je ta hotel čisto na samem in do prve trgovine je treba čez cel otok z busom. Saj veš, da za dojenčka non stop kaj rabiš..robčke, plenice, kašice, vodo itd., tako da to ni fajn.
Naja bo pa čez 5 dni stara 9 mesecev. Tvoj :duda: ima pa zelo lepo ime, ravno tako kot moj :love:.
Aja, glede drevesa je Baldi napisal, da je to 'kalispera'- si bom zapomnila!
Lp

Baldi -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 21:34:01)

:)-:)-:)-kalispera=pozdrav v popoldanskem in večernem času. A nisi naredila kratkega tečaja Grščine, Annny.:zmeden2:

Hvala za lepe želje, sicer ima moja:duda:trenutno 38,6 vročine in kar hudo, :love:pa gre že na bolje.

Kar se pa tiče trgovine, smo jo imeli kar v hotelu. Pa tudi kašice se je dalo kupit.

Sploh pa s hrano za otoke pri nas ni bilo težav, vsega dovolj in kadarkoli. Primapape pa skoraj pri vsaki peti mizi.

Po moji izkušnji sodeč, je all inclusive varianta z malo:duda: prava. Se pa strinjam z Jano30, da je pomembno še marsikaj drugega.:)

Aly -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 21:34:06)

He, he, he.... pozdravljeni "sotrpini", vidim, da nas je letos kar nekaj RR-jevcev uživalo v Grčiji - mi pa smo bili v začetku junija na Rodosu, v Magic life hotelu....Uživali smo maksimalno - zaradi vremena, jedače, pijače in predvsem animacij, ki smo jih koristili 100 % (no ja največ ati....)..... Bi še kar ponovili :sloncek:

Hmmmmmm, mogoče pa je Baldi mislil pozdrav po grško - ampak nas so naučili "kalimera" :)-:)-:)- Kaj pa vem - Baldi ????? A vi ste bili v samem mestu Rodos ?

LP:rozica: Aly

Baldi -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 21:39:37)

Kalimera se pozdravlja do 16 ure;)

Aly, a vi pa v Magic lifu:bravo: Samo a ni na severni strani Rodosa ful vetrovno.:zmeden2: Že pri nas je kar pihalo (JV stran otoka).

Aly -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 21:44:58)

Hja, vetrovno je res bilo (dva-tri dni malo bolj), vendar ravno ta veter je odtehtal letos Rodos:)-....namreč naš ati se je za nekaj časa kar nasrfal, poleg tega pa je užival v opazovanju evropskih prvakov srfanja in ter tudi kejtarjev.....ful dobro.... :bravo:

Annny -> Vrnili smo se iz Grčije (6.7.2005 23:41:22)

UUU, pri nas je bilo šele vetrovno- non stop..veter se niti za hip ne ustavi in ko na plaži prideš iz vode, te kar zmrazi. Vetrne elektrarne na Samosu super laufajo!
Po drugi strani je pa veter pri 35 stopinjah prav blagodejen!

Stran: [1]