Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 1.3.2010 15:04:16
|
|
|
|
mojca*
|
tak kroj, kot navajaš, ima zara in champion.
|
|
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 1.3.2010 15:05:02
|
|
|
|
Ribica **
|
V LJ imajo take v Mothercaru, znizane iz 30€ na 15€ za dve trenirki - rdece, zelene, sive, modre. Ce ti LJ kaj koristi. Ja, pa Zara ima fajn trenirke - 10e je spodnji del.
|
|
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 1.3.2010 15:11:47
|
|
|
|
Lenny
|
Hervis ima tak model. Nike sicer meni ni všeč (preširok), sva pa našla Pumo in Adidass, ki sa lepo pasala. Cena 22-27 EUR prejšnji teden. Upam, da boš imela srečo s številkami. Aja, kupovala sem v Qlandiji.
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 1.3.2010 15:20:46
|
|
|
|
pety78
|
Jaz sem našla tak model v Šparu, pa sem kupila enega, ki se je super obnesel. Zato sem šla še po drugo barvo.
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 1.3.2010 15:23:39
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz sem našla tak model v Šparu, pa sem kupila enega, ki se je super obnesel. Zato sem šla še po drugo barvo. A si kupila Sparky ali kaj drugega?
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 1.3.2010 15:32:36
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz sem našla tak model v Šparu, pa sem kupila enega, ki se je super obnesel. Zato sem šla še po drugo barvo. A si kupila Sparky ali kaj drugega? Hmmm, nimam pojma. Lahko pa doma pogledam, pa zvečer javim, če bo katero še zanimalo.
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 1.3.2010 15:39:43
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Lenny IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz sem našla tak model v Šparu, pa sem kupila enega, ki se je super obnesel. Zato sem šla še po drugo barvo. A si kupila Sparky ali kaj drugega? Hmmm, nimam pojma. Lahko pa doma pogledam, pa zvečer javim, če bo katero še zanimalo. V naprej hvala. Mali je čisto "bos" pri spodnjih delih. Za velikega pa smo na srečo dvoje našli v Hervisu.
< Sporočilo je popravil Lenny -- 1.3.2010 15:40:25 >
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 1.3.2010 16:03:11
|
|
|
|
NinaNiki
|
Hvala ....bom šla pogledat Zara, Hervis, Spar(čeprav Sparky mi ponavadi skoči skupaj )
|
|
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 1.3.2010 16:09:22
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaNiki Hvala ....bom šla pogledat Zara, Hervis, Spar(čeprav Sparky mi ponavadi skoči skupaj ) Saj ravno zato sem spraševala. Že dvoje Sparky hlače so po nekaj pranjih širše kot daljše
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 1.3.2010 18:40:30
|
|
|
|
NEVA-1
|
meni so fajn od Ianne, ampak ne vem za vaš konec, verjetno jo imate...
|
|
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 1.3.2010 19:26:11
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaNiki Rada bi kupla spodnje dele...pa nevem kje...rada bi čist ravni kroj.Večina jih ima spodaj gumico(h&m), ali majo visok razkorak(c&a)...Sem iz Maribora.Help me!! Definitivno bi ti priporočala Zaro, Hervis ima tak model, ampak je cena tudi huda. V zari pa so okoli 10€, zdržijo tako pranje in sušenje.... Mi imamo v glavnem njihove sp. dele hlač. lp
|
|
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 1.3.2010 19:27:57
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny IZVIRNO SPOROČILO: NinaNiki (čeprav Sparky mi ponavadi skoči skupaj ) Saj ravno zato sem spraševala. Že dvoje Sparky hlače so po nekaj pranjih širše kot daljše Sparky-ja ne kupujem več odkar so se mu body-ji razlezli prek ramen in so hlače po enem pranju samo še bermuda. Pa definitivno ni moje neznaje pranja krivo, ker se mi kaj drugega še ni skrčilo lp
|
|
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 2.3.2010 8:53:34
|
|
|
|
Lenny
|
Se pravi, da bo treba v Zaro. Hvala.
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 2.3.2010 8:56:44
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny IZVIRNO SPOROČILO: NinaNiki Hvala ....bom šla pogledat Zara, Hervis, Spar(čeprav Sparky mi ponavadi skoči skupaj ) Saj ravno zato sem spraševala. Že dvoje Sparky hlače so po nekaj pranjih širše kot daljše Evo, sporočam, da so hlače res Sparky. Ampak zanimivo, da sem jaz zadovoljna z njimi. So še vedno takšne, kot so bile že po mnogo mnogo pranjih in sušenjih v sušilcu. Res pa je, da so šle skupaj, ampak sem itak kupila večjo številko, pa so mu bile ful predolge.
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 2.3.2010 9:16:25
|
|
|
|
Lenny
|
Aha, torej krčenje pri Sparky-ju potrjeno. Našemu so bile ravno prav, potem pa 7/8. Pa v širino so se raztegnile in so ravno za v batarje zatlačit in po pesku rovat
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 5.3.2010 12:43:47
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem imela vedno problem s tem kosom oblačila. Sedaj pa sem našla točno to kar sem iskala za pameten denar in sicer v Mani. Tudi po pranju in nošenju so ok, tako da priporočam.
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 5.3.2010 12:53:55
|
|
|
|
štrumfek
|
jap sparky se zeeelo rad krči.. sem zadnjič mali kupila bodije (74) in po pranju sem jih lahko dala kolegici za malega starega skoraj 2 meseca in so mu glih še prav... Kar se pa trenirk tiče ima pa Zara res zelo ugodne in dobre
|
|
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 5.3.2010 15:51:46
|
|
|
|
NinaNiki
|
Nabavla v Zari! In so ful lepe in poceni!Juhu hvala!
|
|
|
|
RE: Sp. del f. trenerkice št. 116 8.3.2010 9:59:41
|
|
|
|
Lenny
|
Tudi jaz! Hvala za nasvet!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?