Kaj ga je pičilo? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


BONI* -> Kaj ga je pičilo? (6.7.2005 16:51:21)

Ne vem, kaj se je zgodilo z Lukatovim apetitom:zmeden:
Že skoraj en mesec imamo sedaj take scene pri hranjenju, da je mene že vse minilo. Luka sploh noče več jest. Poje par žličk in že se začne stran obračat, noče več odpret ust, se z rokami po obrazu mencat, iz ust pluvat... Ni važno, kaj mu dam za jest, rezultat je vedno isti:(
Gosto hrano smo začeli uvajati pri dopolnjenih 4 mesecih in od vsega začetka je bil zelo navdušen nad žlico in novimi okusi. Vedno je vse pojedel, kar sem mu dala, tako da sem se včasih spraševala, če ne poje celo preveč. Tudi mlečne žitne kašice je imel zelo rad in jih je vedno dobil zvečer pred spanjem. Sedaj pa je ravno z temi kašicami največji problem.
Zjutraj in tik pred spanjem ga še vedno dojim (ubistvu je to pred spanjem bolj crklanje in uspavanje), čez dan pa o joški tudi slišat noče. Čez dan ima potem še 3 goste obroke. Vendar sedaj res zelo malo poje. Za razliko od prej, praktično nič. No, čez dan še nekako gre, zvečer pa vanj ne spravim skoraj nič. Rezultat tega pa je, da se je začel sedaj ponoč več zbujat in imam občutek, da je dostikrat lačen. Naj povem, da smo pred tem že kar lepo spali in se je zbudil max. 1x v celi noči in takrat sem ga podojila. Sedaj pa res ne vem:zmeden2: Ponoči bi jedel vsakič, ko bi mu dala, če pa mu ne dam, je pa nekaj časa tudi z čajem zadovoljen:zmeden2:
Trudim se, da bi mu dajala raznoliko hrano. Trudim se, da bi čim več hrane pripravila sama, vendar ni nad mojo hrano nič bolj navdušen, kot nad kupljeno, ali obratno. Tudi konzistenca hrane ni vedno ista. Za mlečne kašice, ki so mu šle prej še najbolj v slast (razni okusi), mi pa sploh ni čisto nič jasno, zakaj jih kar na enkrat noče več jest. A se jih je naveličal, ali kaj??
Vglavnem, jaz ne vem, kaj ga je pičilo in zakaj kar na enkrat ne mara več jest.

Lp, Boni




*biba* -> Kaj ga je pičilo? (6.7.2005 17:01:31)


Boni,

tako se mi zdi kot da bi to jaz napisala, pri nas je čisto enako in to se dogaja že en teden. Noče ne hrane se kar davi, ne dojenje ne onega mleka :(.

Tudi jaz ne vem več kaj nardit!:zmeden::zmeden:

A ima tvoj Luka že kakšen zobek?





BONI* -> Kaj ga je pičilo? (6.7.2005 17:04:52)

*Biba*, enega pa res ima in to glih približno toliko časa, kot trajajo te težave:zmeden2: a misliš, da ima to kaj veze:zmeden:
Če je v tem povezava, potem bo do polnega števila zobkov že čisto shiral:(

Lp, Boni




sergeja26 -> Kaj ga je pičilo? (6.7.2005 17:18:23)

Kaj pa če so zobki krivi?
Že ima kakšnega?
Ga kaj matra?

lp, sergeja




*biba* -> Kaj ga je pičilo? (6.7.2005 17:22:08)


Mi nimamo še nobenega, napeto vse do štiric, gor in dol.Ful je bogi.:(

Ja zgleda da bo pa potem to to.8)





HuAnita -> Kaj ga je pičilo? (6.7.2005 21:15:03)

To so takšni cikli. Pri nas je pa danes začela malo bolj jesti, tkao bo kakšen teden, potem pa spet po 10 žličk na dan pri treh obrokih, pa jaz obupana, pa ...
Malo je pa tudi bilo krivo tole vreme, če je prevroče, nam ne paše jesti, če je premrzlo, morda tudi ne...




NIN@ -> Kaj ga je pičilo? (6.7.2005 23:29:17)

Pa kaj je to? Pri nas ista pesem pa to ni res. jz že 3 tedne kr skoz mislim da so to zobki al pa vreme. Sam se mi vse skup zdi že kr dolgo in me je strah da bi shujšal???? Jz sm pa čist živčna ko se približuje ura hranjena:( Ma sem že gruntala če se dobi kakšno zdravilo za povečanje appetita:zmeden2:

lp

Pa dober tek:kuza:




Stran: [1]