Olivija -> kako do "ležečih policajev"? (6.7.2005 16:49:53)
|
Ker me je zdaj skoraj en norc zbil pred lastno hišo, sredi vasi! In ker imam dvoletno hčerkico za katero me je blazno strah, da mi bo enkrat pred avto stekla, me zanima, če katera ve kako priti do "ležečih policajev"? Ali lahko dava midva zahtevek na občino, pa magar na najine stroške ali pa je mogoče krajevna skupnost pristojna? Sem že včeraj pregledala internet, pa nič pametnega nisem našla. Je pa tako, da imamo dvorišče na drugi strani ceste, kar je ful neugodno za otroke. Zdaj, ko se pa dosti skozi Šenčur vozimo, sem pa opazila, da imajo po ta ozkih ulicah lepo položene cestne ovire. Pa še dve leti nazaj nam je eden našo kužiko s tovornjakom do smrti povozil, tako da me vsak dan bolj skrbi. Sej se res trudimo in gledamo tamalo, samo se mi zdi, da je dost en trenutek nepozornosti in smo tam. Zdaj pa še sosedovi mulci k nam zahajajo in me še za njih skrbi. Tako, da če ima katera od vas punc kakšno informacijo bom zelo hvaležna. Se bom pa tudi še odpravila na krajevni urad in se tam pozanimala. THX :rozica: Olvija
|
|
|
|