HuAnita -> RE: Kako zgledati tipi topi (1.3.2010 15:17:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Čisti lasje brez narastka ali home made preliva, urejeni nohti.Čisti nepošvedrani čevlji in lepa neznucana neskajasta torbica. Pa recimo črn pulover , če je siv je samo še za na Rk. V trenerki pa hodim samo okoli hiše in na športno aktivnost, ne vozim otroka v vrtec in ne hodim v trgovino.Croksi tudi niso za v šoping centre.Aja pa kaj je meni ful grdo, ko ženske obujejo sandalce, noge so pa bljak. Zanmiv pogovor sem imela zandjič z enim od vodilnih gospodov iz Karitasa. Prav to je rekel, da ljudje dajo TISTO, ČESAR SAMI NITI POD RAZNO NE BI OBLEKLI, da pa bi ohola gospoda enkrat reskirala geliranje nohtov in frizuro (od frizerja!), pa ta ke$ dala, aa, tu se pa naša dobrodelnost že konča.... Tako nekako.... In se ne morem strinjati bolj.-... Saj zdaj me boste spljuvale u iber, ampak meni smisel življenja res ni tedensko geliranje, mesečnio friziranje in zbiranje sivih ppuloverjev za RK. Pa ne leti na nobeno osebno, ampak res me čudi ta duh vozualnosti v družbi... Na zunaj vse uj, pošmekano, mislim, notri nas pa ni za toliko, kolikor je za hnoti črnega... pa smo spet pri nohtih...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|