|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rdeča odejica/dekica, kje?
6.7.2005 16:40:53   
malika
Kupila sem rdeč DMjev nahrbtnik :love: in ker imam voziček tako bolj mrtvih barv (črn in siv), bi zdaj rada imela rdečo odejico oz. dekico za v voziček v isti barvi(temno rdečo).
V BC in H&M jih nimajo, v Mothercare so tudi samo pastelne barve, jih je kje katera slučajno kje videla?
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.7.2005 17:02:05   
mušica
Flis mogoče, ki ga daš obrobit, ampak glede na to, da je to bolj debelo in toplo, ti bo prišlo prav šele ko bo hladneje.

Tankih dekic rdeče barve pa nisem nikjer videla.
Škoda, ker bi dobro izgledalo :love::bravo:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2005 17:04:22   
Tiamo
Tudi jaz nisem nikjer zasledila rdeče odejice...

Kaj pa če bi šla v BTC, trgovina Kilometer, in tam kupila rdeč blago, zarobiš in odejica je tu. Tam boš dobila verjetno še ta pravo nianso barve in vrsto blaga???

LP Tia74

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2005 17:05:28   
Metuljčica04
Lep pozdrav!
Mi smo rdečo dekico dobila za darilo,ne vem pa kje je bila kupljena,zasledila pa tudi nisem nikjer v trgovini.

Odštevaš že dneve;)
:rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2005 17:31:47   
Pikapolonica
Mi smo rdečo flis dekico kupili v Ikei, v Grazu. Je lepe barve in mehka. Samo velika, tako da sem jo razrezala na pol in imam zdaj dve majhni.

:pika:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2005 17:43:30   
sky
Malika, poskus še v Rutarju.
LP,saša

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2005 18:59:08   
Anonimen
A imate trgovino Tisoč in en dar v MB? Tam bi jo morda lahko imeli.

LP,:fis:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2005 20:46:54   
tina104
Poglej še v Interspar in Mercator - tam sem vidla precej flis odejic (že od 690 sit naprej), samo ne vem, če je bila katera rdeča.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2005 22:54:05   
Seven*
Malika, si zadovoljna z nahrbtnikom?

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2005 12:24:01   
malika
Nahrbtik je super! Videti je bolj kompakten in vzdržljiv kot njegov predhodnik, edino da ima prejšnja varianta več žepov tako od zunaj kot noter(ampak jaz notranjih nisem nikoli rabila).
Mogoče je tudi malo trd, ampak se pomoje kmalu zmehča ob redni uporabi, ki pa definitivno ni vprašljiva.

Meni je res ful všeč, sploh barva.:love:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.7.2005 13:10:40   
Pikapolonica
Malika,

a si jo že našla, dekico?

No, če hočeš lahko v albumu pogledaš kako izgleda naša - glej pod Tia četrti mesec!

Samo, moraš pa res po njo v Avstrijo, kar pa ni najbolj ugodno...

LP, :pika:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2005 19:00:58   
*maja
Danes sem videla točno tako dekico v Merkatorju mislim da stane tam okoli 1.200 SIT ;).

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2005 9:57:43   
taška30
Ful luštne dekice (bombažne, pa zgleda kot flis) imajo v Lj v City parku v tisti trgovini zraven Sanolaborja (ne vem če ni Tisoč in en dar, ali samo Dar :zmeden2: ).
Ful lepe pisane so, živih barv, ne prevelike, so pa drage 2.300SIT, ampak meni je fajn, ker se tako na malo zloži, da gre v vsako torbo ali nahrbtnik.
LP, Taška

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.7.2005 14:27:36   
nogometas
Mogoče RUTAR, pa jo prerežeš na pol in obrobiš....:zmeden:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.