danes manj lačen (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Naja31 -> danes manj lačen (6.7.2005 16:24:08)

Ojla punce,

a je možno, da do dojenčki kakšen dan manj lačni?
Mi imamo danes kar hude težave z dojenjem. Zjutraj je se je dojil normalno ob 7h in potem nazaj zaspal. Zbudil se je nekje okrog 10h in sem jaz mislila, da je lacen, ampak ni bil .Je samo malo povlekel in padel v hud jok. Je bil full zaspan in je kar nazaj zaspal.
Ob 12h sem ga hotla podojit in sem mislila, da bo pa ja full lacen, ce ni konkretno jedel od 7h. Ah, kje pa. Spet isto: se je podojil samo na eni strani in v hud jok. Ob 14h isto. Sva ze klicala naso pediatrinjo in je rekla, da ce bo tako "strajkal" se do jutri naj ga pripeljemo.
No, ob 15h se je pa spet normalno dojil.
Upam, da se ne bo nadaljevalo. Me je prav zaskrbelo, da tako znori ko vidi bradavico.

Vrocine nima, krci niso. Ne vem kaj bi to lahko bilo?
Kaksne ideje?

Aja, v nedeljo bo star 3 mesece.

Hvala
zaskrbljena Naja

eva1 -> danes manj lačen (6.7.2005 16:58:10)

Naš že dva dni manj je in veliko spi! Včeraj sva imala samo 4 obroke! No pa ponoč enga! Mah k bo lahčen, bo že jedel, jaz se sploh ne obremenjujem več!Lula veliko, kako tut, tako da mogoče več naenkrat poje:zmeden2:

Lu -> danes manj lačen (6.7.2005 18:06:40)

Pri nas je bilo par dni nazaj tudi podobno. Od včeraj ponoči se pa non stop samo ˝futramo˝. Mogoče katera ve zakaj tako?

lp Lu

HuAnita -> danes manj lačen (6.7.2005 21:06:27)

To je menda tako: tudi ve ne pojeste vsak dan enako ob enakih urah. ;)

Lauri mauri -> danes manj lačen (6.7.2005 21:08:26)

Moja ponavadi tako štrajka, če ni "kakala". Verjetno se prebava malo upočasni in ne čutijo lakote. Takoj ko je plenička polna je spet vse ok. Upam, da je tudi pri vas kaj takega ;).

Mina1 -> danes manj lačen (6.7.2005 21:12:58)

Pri nas je že tako ali tako problem s hranjenjem. Potem spet malo zalaufa in danes recimo spet nič od nič, jaz pa v jok in na drevo:zmeden:.

Je pa res, da je že 4 dni zaprt in 3 dni prej je imel piškotek vročino.

Skratka, kdo bi vedel, se pa vsakič znov ustrašim in tako, čim manj poje. Tiste mamice, katerih otročki slabo jedo, že vedo, kaj mislim.

pa-pa Mina1

Stran: [1]