no sex (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Kalina -> no sex (6.7.2005 16:08:40)

jst nevem vec kaj nej si mislim, moj mozicek sploh noce seksat, skoz prav da je zmatran, neki cajta sm tih pol pa popizdim pol pa rece da ma pac tak obdobje.. mislim halo, nemors met obdobje k traja leto dni...tko da seksam mogoce 2 - 3 na mesec!!! Obolela bom, kot prvo jst mam rada seks, kot drugo kako nej zanosim ce tko poredko seksam?? Sploh nevem kaj mu je, al ma drugo al je su pa med gaye:)
bojim pa se da sm ga mogoce zamorila z temi mojimi postopki, zdravniki, ovulacije, neovulacije itd itd.
Sploh se neda pogovort z njim o tem, ker pol takoj njegov moski ego prizadanem, punce kaj cem narest?

Hoooocmm :sloncek::sloncek::sloncek:

Tiki -> no sex (6.7.2005 16:14:10)

No, to tudi mene zanima :ups:.

barbaw -> no sex (6.7.2005 16:16:26)

Kaj pa, če bi ga probala sprostit. Kakšna romantična večerja, pa masaža z oljčkom ob svečah,... Moj bi takoj palil na to. Verjetno je s čim preobremenjen ali pa zamorjen. Probaj pozabit za trenutek na svoje ovulacije itd., pa se posveti samo izključno njemu. Mogoče pa mu primankuje pozornosti. Ma kaj pa vem. Probat ni greh.

Kalina -> no sex (6.7.2005 16:23:43)

Mah ej verjem men, da skoz okol njega letam, pocutim se k kaksn moski, res, pa o zanositvi pa teh stvareh ne govorim ze kaksno pol leta, pa tud masiram ga skoz, pa jst dajem pobudo, pa svasta delam, pa kr nic..mogoce mi enkrat uspe in to je to, pol je pa men cist bad, k da ga morm prosit..

barbaw -> no sex (6.7.2005 16:29:14)

To me pa spominja na nekoga. Hm!!! V taki situaciji jaz nisem mogla čisto nič narest. Ne vem pa, če mine. Nisem tega dočakala. Vem kako se počutiš, ko moraš vedno "prosit". OBUP!!! Ne bi vedla kako ti pomagat, ker si sama sebi nisem znala v taki situaciji. Psihiater?! Ne vem, kakšen tip človek je in če dovoli, da mu drugi pomagajo, ali pa je njegov ego prevelik.

Kalina -> no sex (6.7.2005 16:33:36)

O ne, veeeeeeliki ego ima, tko da enkrat sm mu kao rekla, ja prov bova sla v zakonsko posvetovalnico, ampak bolj iz sale kokr resno sm to rekla, in je cist znoru, dva dni se ni pogovarju z mano, samo uradno.. oh my god, res prov nemors mu nc glede tega. k mu pa recem bom dala pa sosedu noge narazen, pa se hujs hahaha, ja vcasih morm bit bitchy da pritegnem malo pozornosti :hudicek:

mušica -> no sex (6.7.2005 16:37:13)

kaj pa če ga dobesedno napadeš, potem se tudi izmika in noče????

barbaw -> no sex (6.7.2005 16:37:35)

Koliko časa sta pa skupaj, če smem vprašat? Tako pritegovanje pozornosti je uspešno, samo kaj ko moški ponorji ob takih izjavah. Mislim, da je čas, da najdejo kako zdravilo za ego in pa seveda nezaintersiranost za seks. Verjetno si že vse probala, pa ne veš več kaj bi.

Kalina -> no sex (6.7.2005 16:42:04)

eh pa ne napadem ga spet tolk agresivno...mah nevem vec, sam vem pa ce se bo to se tko vlekel, sigurno nebova ostala porocena :(
skupaj sva pa dobrih 5 let..

mušica -> no sex (6.7.2005 16:44:09)

Mislila sem, da ga napadeš v sexualnem stilu ne verbalnem.
Saj veš, sexi obleka in se vržeš nanj, ali ga potisneš na posteljo, tla in hopla nanj.:love::bravo:

barbaw -> no sex (6.7.2005 16:47:19)

mušica ima dobre ideje, samo kaj ko si spet ti pobudnica. Tole bosta mogla rešit, ker se ti bo zmešal. Vsaj meni bi se (se je pravzaprav). Sva se razšla pa je blo, ampak midva sva bila skupaj malo manj kot leto dni.

Kalina -> no sex (6.7.2005 16:47:30)

hehe, ja musica tudi takrat se umakne na stran nekak, pa tud tko bolj direktne stvari sm pocela pa kr nc...ceprov zdej niti ne vec, ker me je njegovo odbijanje ze tolkrat prizadelo da nimam vec volje..pol pa a ves takrat ko pa ze seksava, je pa vse ko kratko, ker pac dolg ni, a ne ?? :zmeden:

mušica -> no sex (6.7.2005 16:48:45)

Ja, potem pa imaš res problem. Žal :((

barbaw -> no sex (6.7.2005 16:51:27)

Jaz tiste tvoje občasne sekse razumem kot to, da seksa s tabo, ker mora, da mu ne pobegneš. Hm?! :zmeden:

Kalina -> no sex (6.7.2005 16:54:02)

Eee tako tudi jaz razumem, al pa da se izprazni, ko mu pac zapase...ja pa se to, gospodu je problem it v trbovlje na sperograf, pravi da je dalec, haaaaaaaaaaaaalo, pacient en!!! Cist sm vn padla, pomoje sm pol ure tko kricala da me je cela lj slisala, sam utihnu je pa reku okej. mislim ej, *urc pa njegov moski ego...:hudicek:

barbaw -> no sex (6.7.2005 16:59:06)

Meni se pa zdi po vsem tem kar sem prebrala, da se ne počuti dovolj moškega. Ker ve kako bi rada zanosila ... pa ne rata, pa ker se jeziš, pa te prizadane, verjetno tudi on ne ve več kaj naj naredi. Vsaj ponavadi tako moški razmišljajo. Tale ego je res velik problem, ker pa te ne zadovolji pa se zaveda tega, je njegov ego še bolj ranjen.

Kalina -> no sex (6.7.2005 17:03:08)

Ja sej verjamem da je kej tazga bolj tko na psihicni bazi, sam res enkrat ti dopizdi..sej ves sama kako je to, sam ga mam tko rada, pa tko dobr je v seksu, pa vsem, jah upam da bo zdej k bo dopust kej boljs.. :bravo:

barbaw -> no sex (6.7.2005 17:06:48)

Probajta se sprostit, mogoče bo pa kaj boljše. Mislim, da že veš, da :morje: dela čudeže. Ko sem bila v materinski šoli so povedali, da ne pomnijo takega št. nosečnic. Vse smo zanosile med poletjem (verjetno dopusti, vsaj jaz sem). Na morju se sprostiš, odklopiš, greš na večerne sprehode, sladoled, nočno kopanje, ... Ni boljšega zdravila.

mušica -> no sex (6.7.2005 17:08:02)

Kaj pa če rabita en oddih od vsakdana?

Midva se namreč en mesec videti nisva več mogla. Jaz sem mislila, da se bova pobila med seboj. Najbolj sem bila srečna, ko je zaspal na kavču pred TV in tako sem potem na hitro in tiho smuknila v posteljo in ga pustila kar tam spat do jutra :ups: - no mogoče je sam imel isti namen :)-:)-:)-

Potem pa sva rekla, da rabiva en oddih in menjavo okolja. Pa sva šla. Pomenila se žal sicer nisva niti besede v tej smeri, ampak odnos je sam od sebe 100:1 :bravo:

Preseneti ga s kakšnim vikend paketom kje na morju, če vama čas in finance to dopuščajo. Ali pa počakaj na dopust :zmeden2:

barbaw -> no sex (6.7.2005 17:09:30)

Jaka kliče mlekarno. se kasneje beremo. papa

Kalina -> no sex (6.7.2005 17:11:41)

hahaha, legenda si, prov nasmejala si me zdej :)- no sej jst grem pa tud mal na sprehod pa na kofe z mojim puncami...bodte pridne, pa se beremo zvecer, kisses

GoYa -> no sex (6.7.2005 17:50:52)

Kaj je to sperograf? Če je to isto kot spermiogram, gre lahko tudi v LJ. To pa ni daleč in nima več izgovora.

Drugač pa, jaz ne vem če bi v moža vrtala in ga silila k seksu, če njemu ni do tega. Prvo, na kar bi pomislila, pa je, da se "prazni" kje drugje. Lahko pa da ima res samo tako obdobje. Če se pa to obdobje že dolgo vleče, pa mislim, da je večji problem :(

Upam, da bosta rešila :rozica:

Anonimen -> no sex (6.7.2005 18:09:41)

Če sklepam po sebi...bolj kot moj :love: rine vame, se mi prilizuje, masira, je prijazen....manj mi je do seksa z njim. Bolj ko je "nedostopen" bolj me privlači. Poskusi biti hladna in nedostopna, daj mu občutek, da se mora spet "truditi" zate, tako kot takrat ko je bil zaljubljen...

vampirka -> no sex (6.7.2005 21:51:46)

Kalina, po enem letu načrtnega :sloncek::sloncek::sloncek: z namenom male :duda:, se je nama začelo dogajati isto! Moj dragi že po naravi ni neki potrebnež (ala vsak dan :( ) in sem se že v začetku večkrat pritožila, da mi je premalo in da je pobuda vedno na moji strani (po pogovoru se je situacija ponavadi izboljšala za kak mesec). Skupaj sva 4 leta in brez odkritih pogovorov bi se tudi jaz večkrat vprašala - a ma drugo??!! Na spermiogram je sicer šel brez ugovora, ampak s strahom. No, in šele letos aprila (po moji operaciji - laparo in histero), sva prišla stvari do dna - dragi mi je priznal, da ga obremenjujejo moje ovulacije, temperatura in to, da ON ni zmožen meni naredit dojenčka :zmeden: In s tem, ko sva manj seksala (samo enkrat na teden :( ), je imel izgovor za sebe, da pač zaradi tega ni uspelo... In priznal je, da mu ego nagaja, da se počuti manj moškega zaradi tega (oz. se je).
Po tem pogovoru se je situacija mucho izboljšala in sedaj hopacupava 2 do 3x na teden brez kakih načrtov (vsaj jaz jih javno ne razglašam :ups: ). Mogoče je pri tebi podobna situacija - da mu daješ občutek, da je manj moški, kot bi se on rad počutil...

Kalina -> no sex (6.7.2005 21:55:38)

Jah tud na to sm pomisnla, sam k o tem res negovorim vec, res pa je da delava ze 4 leta na :duda:, pa mi je ene pol leta nazaj priznal, prvic da mu je ful hudo ker nemoreva imete otroka, vsi najini prijatelji pa imajo, in da mu se je kr tezko igrati z njimi, ker ga srce stiska, po tem sem bila mesec dni v depresiji, ampak sm kr uspesno skrivala to od njega, ker nisem hotela ga se bolj razzalostiti...no tko da je to mozno, da se pocuti manj moskega :(

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>