vampirka -> no sex (6.7.2005 21:51:46)
|
Kalina, po enem letu načrtnega :sloncek::sloncek::sloncek: z namenom male :duda:, se je nama začelo dogajati isto! Moj dragi že po naravi ni neki potrebnež (ala vsak dan :( ) in sem se že v začetku večkrat pritožila, da mi je premalo in da je pobuda vedno na moji strani (po pogovoru se je situacija ponavadi izboljšala za kak mesec). Skupaj sva 4 leta in brez odkritih pogovorov bi se tudi jaz večkrat vprašala - a ma drugo??!! Na spermiogram je sicer šel brez ugovora, ampak s strahom. No, in šele letos aprila (po moji operaciji - laparo in histero), sva prišla stvari do dna - dragi mi je priznal, da ga obremenjujejo moje ovulacije, temperatura in to, da ON ni zmožen meni naredit dojenčka :zmeden: In s tem, ko sva manj seksala (samo enkrat na teden :( ), je imel izgovor za sebe, da pač zaradi tega ni uspelo... In priznal je, da mu ego nagaja, da se počuti manj moškega zaradi tega (oz. se je). Po tem pogovoru se je situacija mucho izboljšala in sedaj hopacupava 2 do 3x na teden brez kakih načrtov (vsaj jaz jih javno ne razglašam :ups: ). Mogoče je pri tebi podobna situacija - da mu daješ občutek, da je manj moški, kot bi se on rad počutil...
|
|
|
|