Teta M -> RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI (2.4.2010 19:47:52)
|
JonaKlara,špica, Športnica: punce hvala lepa za pestke in ker mislite name...se javim jutri in povem kako je bilo....komaj čakam da bo to za mano.... Baguska: najprej seveda takoj zavrni račun(priporočeno s povratnico) in v zavrnitvi natančno navedi zakaj ga zavračaš.....jaz bi še dodala, da prosiš za kopijo pogodbe na podlagi kater so ti izstavili račun. Napiši jim tudi da je tvoje delo natančno specificirano in na lep način naj plačajo tvoj dolg do tebe, če ne boš pač primorana odstopiti zadeve odvetniku, kar pomeni dodatne stroške, ki bodo bremenili seveda njih. Če pa veš še kakšno pikantno o njihovem poslovanju pa to prihrani za pozneje. Aja, če niso zavračali tvojih računov, potem se nimaš kaj sekirati. Če so ti sami poslali ta račun,brez odvetnikov ki jih zastopajo, je to po mojem mnenju sistem ap-ako prođe. Ciljajo na kompenzacijo, na katero seveda ti nimaš kaj pristati. Upam da rešiš to zadevo čimprej,če me pa kaj pojezi je pa to ,da folk noče plačati za storitve ki so jih opravili za njih. Moj je v podobnem dreku, s tem da so že vpleteni odvetniki in sodišče.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley7.gif[/image]
|
|
|
|