aqua77 -> RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI (1.4.2010 12:35:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka jona in spica - cimbolj uzivajta na dopustku!!! [sm=smiley16.gif][sm=smiley16.gif][sm=smiley16.gif] jst sm se tud odlocla, da bom sla po stotih letih spet mal na morcka se razvajat k moji mamici... [sm=smiley14.gif] bom zihr popokala kuzita in bova picla mal se njej tezit... da si mozek mal odpocije od vseh HUDIH zadnjih 14 dni... res sva mu cast, ker je SUPER skrbel za naju!!! [sm=smiley20.gif][sm=smiley27.gif] spomincica - super da je blo stanje na UZ-ju OK!!! le tako naprej... [sm=smiley1.gif] aquica - pa kje pobiras ti take slikice? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] se prou nasmejem vcasih... drugace pa naaaviiijjjjaaaam za tvojo belino vse tja do decembra in se malcek cez!! [sm=smiley1.gif] in naj vam povem se to, da sem se odlocla, da najrajs nebi delala testa sploh... ker je moja M tako zelo mocna, kot se nikoli, kar pomeni, da tudi ce bi se sla zdele polulat na test, bo tam vec krvi kot urina [sm=zmeden.gif] tko da bom rajsi pocakala se, da se vse lepo v miru zlije, potem pa bom naredila... ceprav itak VEM da ne bo nic... pac zarad dohtarja, ker me bo zihr vprasu ce sem ga nardila al ne in kaj je pokazalo... [sm=smiley36.gif] ojla, slikice se najdejo za pridne punce... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] drugace pa mi je všeč, ker si tako pozitivno naravnana, tako da je to sigurno recept do uspeha. [sm=smiley20.gif] imaš prav da greš mal na morček do mamice se razvajat, saj si si tudi zaslužla dat malo možgančke na off po vsem tem, malo na sončku [sm=smiley16.gif]in uživaj!! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|