vrtnica.m -> RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI (30.3.2010 14:13:37)
|
Pozdravljena aja12 kot si rabila prvič, rabiš tudi drugič novo evidenčno številko in to pokličeš sestro Miro na tel: 01 522 6112 (med 9. in 12. uro). To je tam, kot si hodila na UZ, le da so to prva vrata - nasproti WC-ja. Za vsak postopek rabiš novo evidenčno številko. Lahko že takoj pokličeš (kljub temu da nimaš še napotnice) in pač poveš, da prvi postopek ni uspel, in da se prijavljaš na drugi postopek in ti bodo dali evidenčno številko in ti bo rekla kdaj ponovno pokličeš - kateri mesec (po moje ti bo rekla kot je meni, da po 15. avgustu - v juliju imajo dopust - mislim da od 15.7. - 15.8.). Drugače pa preveri koliko imaš stare izvide za spolno prenosljive bolezni ti in tvoj - veljavnost traja 1 leto, Bris - veljavnost 3 leta. No, upam da sem ti odgovorila. Pa kar jutri pokliči sestro Miro in dobi novo evidenčno številko. Lep dan želim m. IZVIRNO SPOROČILO: aja12 drage moje, za vse, ki ste v pričakovanju, držim pesti da bo uspel in bo debel plus. mam pa eno vprašanje za vrtnico.m al pa če katera druga ve: vrtnica.m, pisala si, da imaš datum za razgovor pri spec ginek za neplodnostno v maju in maš tudi že evidenčno št - kakšno evidenčno? jaz sem včeraj dobila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] po et (19.3.), sem bila v prvem postopku (evo in že se borim dalje, kaj mi drugega ostane) in sem klicala na gklj, pa mi je tam tudi dala nov datum za mojega dr za neplodnost v leonišču, ni mi pa omenila, da moram imet kakšno evidenčno? a je to evidenčna, ki jo dobiš ko greš prvič v postopek? hvala ti za info. lp, aja12
|
|
|
|