aja12 -> RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI (25.3.2010 21:17:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: aja12 drage moje, no se pa na tem forumu tudi jaz vam pridružujem. 1.ivf postopek, punkcija 14.3., et 19.3. na gk lj, od 6 celic 2 vstavljeni, nič zamrznjenčkov. torej čakam... me lahko daste med TREPETALKE :) - 6.4. krvni test (če pridem do tja) vsem pa čestitke in držmo se ter spodbujajmo se, pa bo, za vse nas, boste vidle.... lp, aja12 Hello!!!! Mi2 sva pa glih tm tm hehe.. Sam da sm jst mela 14.3. stopko, 16.3. punkcijo, in 19.3. ET!!! Od 4ih celic vstavljena 2 zarodka!!! Test mam pa 1.4.[sm=zmeden.gif] baguska, kako pa je to možno , da imaš že test? a si na gklj? a to boš šla na krvni test a boš sama doma delala? jest sem še ugotovila, da so nam dali premalo utrogestana in sicer od et (19.3.) dalje do krvnega testa 6.4. naj bi si ga dajala 3x2...in so sestre rekle, ko bo šlo bolj proti koncu in boste videle da ga zmenjkuje pa začnite z 3x1 (msilm, kakšna navodila...). no in sem ugotovila, da jutri že začnem z 3x1 sicer se mi ne sezide. a katera ve, a je zato plod kaj prikrajšan pri podpori razvoja? če ne sem že mal razmišlala da bi šla kar do sester in rekla, da mi je zmanjkalo in če mi ga še dajo... sicer pa sem dons prvi delovni dan preživela a sem zelo utrujena. zdaj vem kakšen je občutek sredi dneva ko misliš, da se je ulilo, letiš na wc, potem je pa "le" izcedek zaradi tablet...noro. no v glavnem zdaj borbam do 6.4. držim pesti za vse nas, ki borbamo! naj nam uspe! lp,aja12
|
|
|
|