vrtnica.m -> RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI (18.3.2010 14:22:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TittyK Ojla punce! Vrtnica - mi dve sva bile skupaj na ET [sm=smiley1.gif] . Žal mi je, da se ti je ulilo[sm=smiley13.gif] . Meni zdaj uliva že 4 dan in ne grem na test v ponedeljek, se mi zdi brezveze. Ti pa počakaj, da boš videla, če se krvavitev stopnjuje. Če se ne bo, potem pojdi. Najboljši, da poslušaš tvoj občutek. Punce koliko časa pa mora biti med postopki. A mislite, da bi lahko prišla še enkrat pred poletjem? Vsem trenutno v postopku pa želim veliko sreče, dejmo punce malo poboljšat trenutno statistiko [sm=bravo.gif] . LP, Titty Titty - verjento sve res bile skupaj na ET, in zgleda obe neuspešno. Vendar bo treba iti naprej, kaj pa drugega preostane. Vendar me ima res, da bi šla na krvni test glede na to da so mi stavili dva zarodka. Res ne vem kaj naj naredim. Sem v dilemi. Za mano je sedaj to drugi postopek (saj lahko že tako napišem) in po prvem neuspelen postpoku sem imela 3 cikluse pavze in potem 4 ciklus sem poklicala in potem 22 dan v tem ciklusu začela s špikanjem. Sem pa takoj ko ni uspelo si dobila evidenčno številko in tudi si dobila termin pri moji zdravnici na GKLJ (Bokalova je moja) za novo napotnico. Malce dvomim da boš prišla v ponovni postopek pred poletjem, vendar lahko pa poskušiš. Zdaj nevem kdaj točno začnejo s počitnicami. Jaz se kar pripravljam za ponovni postopek v jeseni. lep pozdrav m.
|
|
|
|