baguSka -> RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI (11.3.2010 7:49:26)
|
Jutro punce!! Mojškra - sej bo!! Nič bat!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] In ker sem jaz že fertik, bom prva poročala moje rezultate in naj bojo ti prvi pozitivini, ostali pa naj sledijo!![sm=smiley20.gif] No, jaz sem danes bo 5ih bla na prvem UZ-ju... in je blo takolele: Reš: "Uf, kako ste se pa vi slabo odzvala..." Jaz: " Prosim?" Reš: "Tale vas desni jajcnik pa tako slabo kaze..." Jaz: "Aja desnega gledate? Ja sej ta je tisti, ki je ze itak problematicen..." Reš: "Ja sej nekaj se dogaja, ampak zelo malo..." Jaz: " Kaj pa levi??" Reš: "Ooooo levi je pa SUPER!!" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sem vam prou mogla opisat najin dialog... ker mi je se zdej tok smesen, pa se sama ne vem zakaj... Skratka, jaz sem ZELO vesela, da se je desni sploh odzval, ker sem nekako pricakovala da se sploh ne bo glede na stanje, ki ga imam v trebuhu... Sicer je pa eden dovolj, ane!? [sm=smiley24.gif] In sploh sem tok bolj vesela, ker se je levi se tok lepse odzval... Tako da se razvija in se odvija, dal mi je se hormonckov za 2 dni, v nedeljo zjutri pa spet sibam k njemu... [sm=smiley16.gif] Evo tako, zacela sem s prvo lepo novicko in naj se tako tud nadaljuje danes. JA??[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|